I. COOPONLINE

Egészségnap

2021. május 13. csütörtök 15:00 – 17:30

Az esemény lezárult.

Az eseményre regisztrálók korlátlan ideig hozzáférnek majd a videós anyagokhoz!

AZ EGÉSZSÉGNAPRÓL

Egy nap, ami a családról, gyerekekről, egészségről szól. Nézd meg,
mit tehetsz Te is az egészségedért! Videóinkat bármikor visszanézheted és vissza is hallgathatod!

Dr. Farkas Kitti

Zellei Tündi

Hardy Réka

Szalka Andi

Katus Attila

0
előadó
0
percben előadónként
0+
regisztráló jelenleg
0+
megtekinthető videó

Az év legnagyobb online egészségnapja a Coop Star Zrt. Cégcsoport, a Coop Online Kft és a Coop Élelmiszerlác termékeinek szervezésével!

Rövid összefoglaló az egészségnapról

ELŐADÓK

Ismerd meg az Előadókat!

Dr. Farkas Kitti

Dr. Farkas Kitti

Egészségesen étkezni, megfizethető alapanyagokból?

Mi a sikeres diéta titka? Miből mennyit és hogyan tegyünk bele egy adott ételbe, hogy az egészséges, kalóriaszegény, ugyanakkor finom és tápláló is legyen? Hogyan tudjuk rávenni a gyerekeket, férjünket arra, hogy olyan ételeket is elfogyasszanak, sőt, meg is szeressenek, amire azelőtt rá sem néztek? Dr. Farkas Kitti diétás finomságának elkészítése közben több tippet és jótanácsot is ad ezeket illetően.

Zellei Tündi

Zellei Tündi

Kalóriaszegény finomságok házilag

Gluténmentes palacsinta? Lehetséges? Igen! Ráadásul nagyon finom és észre sem lehet venni a különbséget majd a hagyományos és a gluténmentes között! A palacsinta a magyarok egyik kedvenc édessége, Zellei Tündi pedig bemutatja nekünk, hogyan készítsük el ezt a finomságot a gluténérzékenyek számára is, így nekik sem kell lemondaniuk erről a remek csemegéről!

Hardy Réka

Hardy Réka

A jóga és annak testünkre gyakorolt jótékony hatása

Térjünk át a konyhából a nappaliba, elő a tréningfelszereléssel és mozogjunk egy kicsit! Hardy Réka dinamikus jógaedzése garantáltan átmozgat minden nézőt, az edzés után pedig nem csak a testünk, de lelkünk is felfrissül és megkönnyebbül majd. A jóga bizonyítottan hozzájárul a szellemi felfrissüléshez is, Réka pedig bemutatja, hogyan kell helyesen elvégezni a gyakorlatokat, hogyan kell koordinálni a mozgást, nyújtást és légzést, hogy a hatás a lehető legjobb legyen.

Szalka Andi

Szalka Andi

Hatásos otthoni edzéstippek

Ebben a nehéz időszakban sokunknak elment a kedve a testmozgástól, edzéstől. Nincs hova menni, mivel az edzőtermek is bezártak. Miért ne lehetne a gyakorlatokat otthon elvégezni? Szalka Andi kitűnő edzésterve mindenki számára elérhető lesz, aki regisztrál! Mozogjunk egy jót a saját nappalinkban! Egy igazán jó edzés végén garantáltan jobb kedved lesz, levezethetsz egy kis stresszt és a fizikai fáradtság kellemes érzése lesz újjá rajtad.

Katus Attila

Katus Attila

Aerobik és tanácsadás!

Katus Attila aerobik szakedzőt bizonyára nem kell bemutatnunk. A Cooponline Egészségnapjára ő is igent mondott, és olyan szaktanácsadást tartott, amit mindenki könnyedén be tud építeni a mindennapjaiba, ezáltal pedig egy jobb és egészségesebb életmódot alakíthat ki magának. Tippek, trükkök, praktikák, amiket érdemes megfogadni! A változás karnyújtásnyira van, Attila pedig megadja a kezdőlökést professzionális tanácsaival.

AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD

Öt fantasztikus előadó, számtalan hasznos, a mindennapokba beépíthető tanács, amivel Te és családod is az egészségtudatos emberek táborába tartozhattok!

A Cooponline csapata elkötelezetten támogatja az egészséges életmódot, folyamatosan bővülő termékkínálatában is egyre több és több megfizethető, kalóriaszegény, ám tápanyagban gazdag termék található meg. Legújabb kedvezményezésében pedig olyan neves és profi előadókat hívott meg vendégszereplésre, akik szavára érdemes adni! Ezeket tanácsokat pedig most teljesen ingyen elérhetővé tesszük mindenki számára, csupán egy gyors regisztráció volt szükséges a részedről és máris megnézhetted a videókat!

EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS

Országszerte ismert élelmiszer-üzletláncként kötelességünknek éreztük, hogy az egészségtudatosságot minél szélesebb körben elterjesszük.

Sajnálatos módon a magyarok többsége nem adaptálta még a nyugat-európában egyre nagyobb népszerűségnek örvendő egészségtudatos életmódot. A Cooponline.hu csapata ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy ezen változtassunk! Kínálatunkban egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az egészséges, mindenmentes élelmiszerek, kalóriaszegény alternatívák köreteknek. Az árakat pedig minden esetben a magyar pénztárcákhoz igazítjuk, ebből nem engedünk. Így lehetőséget teremtünk arra, hogy az egészséges táplálkozás ne csak a felső 10.000 kiváltsága legyen.

A TESTMOZGÁS FONTOSSÁGA

A kedvező árak és országos kiszállítás mellett még mással is készültünk!

Ahhoz, hogy egy egészségesebb életet élhessünk, a helyes táplálkozás önmagában még nem elég. Éppen ezért, az Egészségnap alkalmából olyan neves előadókat is meghívtunk, mint Dr. Farkas Kitti, elismert szakorvos, az Alakformálás Program megalkotója, Hardy Réka, neves jógaoktató, vagy Katus Attila, az ország egyik legismertebb aerobik szakedzője. Mindhárman boldogan mondtak igent a felkeresésünkre, mivel szívügyük az emberek egészsége.

Kertész Renáta

Nagyon hasznos!

Főállású anyaként nekem nagyon hasznosak az ilyen kezdeményezések, mivel videóból mindig jobban tanul az ember, és nem kell elmennem otthonról, hogy ilyen tréningeken részt vegyen. :) Köszönöm, én már regisztráltam!

Dancsó Noémi

Alig várom!

Katus Attilát régóta ismerem, bizonyítottan az egyik legjobb személyi edző, így az ő véleményére mindenképpen adok! Nagyon várom már a videót! A jóga is érdekel, emellett a doktornő tanácsai is biztosan hasznosak lesznek. Összességében mindezt ingyen megkapni hihetetlenül nagylelkű ajánlat!

Szikszai Márta

Várjuk a táplálkozási tanácsokat

Nehéz eligazodni a mai világban arról, hogy mi egészséges és mi nem. A családunkkal szeretünk enni, de olyan ételt szeretnék letenni az asztalra, amiről tudom, hogy egészséges is. Éppen ezért kíváncsian várom, mint mond majd a doktornő a videóban, tudom, hogy nagyon hasznos lesz!

Az Egészségnap támogatói

Extrák a regisztráció mellé

Amellett, hogy a 8.990 Ft értékű videós anyagot most teljesen díjmentesen kaphatod meg, további extrákkal is kedveskedtünk: