Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

4 az 1-ben fa horgászós oktatójáték

5.800 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-ZDR.MC-041
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: ZDR.MC-041
4 az 1-ben fa horgászós oktatójátékA fából készült válogató 3 éven felüli gyermekek számára készült készlet 4 különböző érzékszervi és oktató gyakorlatból. A játék tartalmaz egy alapot menetrúddal és homorú helyekkel a figurák számára, valamint 84 hal formájú blokkot, gyűrűket, geometrikus figurákat, számokat és akciójeleket. Ezen kívül egy horgászbot madzaggal és mágnessel jár hozzá.Az egész strapabíró fából készült és biztonságos festékekkel van festve a tenger témájában.A legkisebbek 4 gyakorlatot élvezhetnek, amelyek különböző készségeket tanítanak meg. A tábla tetején 10 különböző színű hal található, amelyeken kis mágnesek vannak. A móka az, hogy mágneses horgászbottal quot; elkapjukquot; a halakat , és a kívánt helyre helyezzük. Ily módon a gyerekek gyakorolják a mozdulatok pontosságát és a türelmet.Alul 10 db különböző hosszúságú rúd lesz. A megfelelő színű gyűrűket kell rájuk fűzni, amelyek az egymást követő számokat szimbolizálják. A botok abakuszként működnek, és segítenek a kicsiknek egyszerű számításokban.A középső 2 sorban a táblán számok, akciójelek és geometriai alakzatok homorú alakjai láthatók. Ez egy népszerű válogató, ahol a gyerekeknek a megfelelő helyekre kell illeszteni a kockákat, aminek köszönhetően fejlesztik a kézügyességet és az alakfelismerést.Az utolsó lehetőség az aritmetika alapjainak elsajátítása, számfigurák és akciójelek, valamint egy pálca formájú abakusz használatával. Így a legkisebbek is sokkal könnyebben tudják elképzelni a műveletekben hivatkozott mennyiségeket, ami a matematika tanulás kezdetén különösen fontos.A fából készült készlet egy jól felszerelt játék gyerekeknek, amely számos funkciót betölt a kisgyermek fejlődésében.A készlet tartalma és méretei:

alap 10 rúddal – kb. 38 x 15 x 7 cm,

55 gyűrű – mindegyik körülbelül 2 cm átmérőjű,

10 db mágneses hal – egyenként kb. 4 x 2 x 1,5 cm,

10 számjegy ndash; mindegyik kb. 3,5 cm,

10 különböző formájú blokk,

horgászbot mágnessel – kb. 6 x 1 cm,

kiszerelés – kb 38,5 x 15,5 x 6,5 cm.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek