Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Aqua Magic 80×100 cm vizes rajzszőnyeg nyomdákkal, sablonokkal, vizes ecsetekkel

9.600 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_ZA3704
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_ZA3704
Aqua Magic 80×100 cm vizes rajzszőnyeg nyomdákkal, sablonokkal, vizes ecsetekkelAz XXXL méretű vízszőnyeg lehetővé teszi, hogy minden gyermek vég nélkül készítsen rajzokat és festményeket. Egy színes, 80 x 100 cm-es vizes szőnyeg színes háttérrel rendelkezik, amely színes rajzokat biztosít. A szőnyeg szélein rejtett ábécé és számok találhatók, amelyeknek köszönhetően a gyermek játék közben megtanulja ezeket. A szőnyegen játszani teljesen biztonságos, mert elég vizet önteni a filctollba és elkezdeni a kalandot rajzolással, festéssel, írással. A készlet még bélyegekkel, rajzos formákkal, ecsettel, mintás hengerrel van felszerelve! Nincs esély az unalomra.A készlet tartalma:

– 100 x 80 cm-es szőnyeg

– vastag ceruzával ellátott toll

– vékony ceruzával ellátott toll

– ecset

– bélyegzők

– mozdonymintás görgő

– bélyegtartó állvány

– 4 x sablon különböző mintákkal (gyümölcsök, zöldségek, égbolt / időjárás, járművek)

– békasablon figurákkal

– teknőssablon számokkal

– habszivacs figurákkalFantasztikus, kreatív készlet minden unatkozni nem szerető gyermek számára. A színes, vizes szőnyeg lehetővé teszi rajzok készítését. Elég vizet önteni a filctollba, bélyegtartókba, és festeni, másolni. És ha elfogy a hely a szőnyegen, várjon egy pillanatot, amíg a rajzok megszáradnak, és kezdje elölről a szórakozást. A játék színes csomagolásba került, ajándéknak tökéletes.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek