Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Boldogságfa kristály sárga színben

3.500 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_ZA4323#Z
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_ZA4323#Z
Kreatív kísérleti játék . Boldogságfanövekvő kristállyal. 8 éves kortól ajánlott.Szuper, saját készítésű boldogságfa. Ez a játék fejleszti a kreativitást, a koncentrációt, felkelti gyermekünk érdeklődését az egzakt tudományok iránt, serkenti a fantáziát és segít a várakozási készség növelésében.FIGYELEM!
A kísérletet csak felnőtt felügyelete mellett végezze.
A készlet 8 évesnél idősebb gyermekek számára készült.Méretek:
– kristálymag hossza (pálcával) kb.7,5 cm
– edény átmérője kb.4,8 cm, magasság kb.3 cmTartalma:
– 200ml-es mérőpohár,
– zacskó kristályhomokkal,
– színes kristálymag,
– keverő,
– nagyító,
– alap,
– retesz,
– kis edényElkészítési útmutató: (lásd a képek közöttábrával!)
1. Öntse a tasak teljes tartalmát kristályhomokkal a mérőpohárba.Ezután forraljuk fel a vizet és mérjünk ki 160 ml-t óvatosan, lehetőleg felnőtt felügyelete mellett.
2. Ezután erőteljesen keverje 3-5 percig, amíg a homok teljesen fel nem oldódik.Alkalmanként a finom homokszemcsék nem látszanak, de még nem oldódtak fel teljesen ndash; folyamatosan keverje egy percig, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a homok teljesen feloldódott.Hagyja kihűlni az oldatot.
3. Készítsen kristálymagot (nyalóka alakú).Húzza ki a dugót a rúd végén, majd dugja át a táblán.Végül rögzítse az gömböt egy dugóval.
4. Amikor az oldat eléri a szobahőmérsékletet (kb. 15 perc elteltével), helyezze az előzőleg elkészített gömböt középre, a táblát a mérőpohár szélére támasztva.A legfontosabb dolog az, hogy a kristálynövekedési folyamat során ne mozgassuk a mérőpoharakat, ne adjunk hozzá vizet.A növekedési ciklus 2-7 nap, és a levegő páratartalmától függ (minél alacsonyabb a páratartalom, annál gyorsabban nő a kristály).
5. Amikor a kristály teljesen megnőtt, óvatosan húzzuk ki a mérőpohárból egy előzőleg előkészített papírtörlőre (a kristályt is takarjuk le papírtörlővel).A kristályt így védve hagyjuk egy napig.
6. 24 óra elteltével óvatosan távolítsa el a kristályt a papírról, és helyezze a kristály boldogságfát a készletben található edénybe.
Kész!

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek