Leírás
Olasz paradicsomos “nudli”
Összetevők: rehidratált burgonya 70% (ivóvíz, burgonyapehely), búzaliszt, burgonyakeményítő, dehidratált spenót 3%, rizsliszt, étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag: tejsav, tartósítószer: Kálium-szorbát. A kiemelt összetev- ők allergiát vagy intolleranciát okozhatnak. Nyomokban tejet és tojást és szóját tartalmazhat. Száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után hűtőben tárolandó és 3 napon belül elfogyasztandó.
Elkészítési javaslat: öntse a gnocchit forrásban lévő, sós vízbe. Miután a gombócok feljöttek a víz felszínére, várjon még 2 percet, majd szűrje le és tálalja kedvenc mártásával. Származási ország: Olaszország|en
Értékelések
Még nincsenek értékelések.