Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

CzuCzu harmonikakönyv a számok gyakorlásához

1.500 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_ZA4845
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_ZA4845
CzuCzu harmonikakönyv a számok gyakorlásáhozA CzuCzu harmonikakönyv egy oktatási készlet óvodások számára, akik elkezdik kalandjukat a számok lenyűgöző világában.

A készlet 2 db hosszú harmonika könyvet tartalmaz, tele szimbólumokkal, számokkalés egyéb gyakorlatokkal. Érdekes feladatok és színes illusztrációk mutatják be, hogy a számírás, a kézi gyakorlatok és a számolás tanulása lenyűgöző szórakozás lehet.

A gyermek fejleszti a koncentrációját, a szem-kéz koordinációját, a motoros készségeit és fejlesztheti kreatív kifejezőkészségét is.3hellip; 2hellip; 1hellip; Tanuld meg a számokat, írj és számolj!A harmonika könyv lengyel nyelvű.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek