Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Fa kocka puzzle 6 gyümölcs képével – 4 kockából álló kirakó

3.400 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_ZA4793
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_ZA4793
Fa kocka puzzle 6 gyümölcs képével – 4 kockából álló kirakóA gyümölcsképekkel ellátott fa kockák olyan gyermekek számára készültek, akik szeretik az oktatási játékokat. A képekkel ellátott fa kockák lehetővé teszik, hogy ízletes gyümölcs képével képeket készítsen. A kockák nagyon esztétikusan és precízen készültek, így minden gyermek számára oktatási szórakozást nyújtanak. A gyermek feladata, hogy a képen látható megfelelő formához igazítva készítsen egy képet egy gyümölcsről, kivéve, ha a gyermek úgy dönt, hogy elkészíti a saját gyümölcsfajtáját, amely például eper, narancs vagy görögdinnye, szőlő, banán vagy alma lesz. Gyermekének valószínűleg nem lesz hiánya ötletekben.A készlet tartalma:

– 4 blokk 6 képpel (eper, banán, alma, görögdinnye, narancs, szőlő)

– műanyag állványEgy kocka mérete: 4,5 x 4,5 x 4,5 cmA kockák színei valószínűleg minden gyermeket játékra ösztönöznek. Minden gyümölcsöt ábrázoló képre angolul van ráírva a gyümölcs neve, így a gyerek játék közben megtanulhatja: a gyümölcs nevét angolul, milyen színű a gyümölcs, a játékhoz hozzáadhat egy lehetőséget, hogy milyen ízű, stb.A kockákkal való játék fejleszti a kézi készségeket, a képzelőerőt és a motoros koordinációt. A játék során a kisgyermek megtanulja a formák, színek felismerését, a tárgyak használatát és egymáshoz illesztését, valamint a kreatív és logikus gondolkodást. A színes blokkok vonzó dobozba vannak csomagolva, ajándéknak tökéletes.Az élénk színek, változatos és barátságos formájú tömbök tapintási és vizuális ingereket adnak, melyek tökéletesen megmozgatják a gyermek fantáziáját és befolyásolják a kis konstruktőr kreativitásának és kézi készségeinek fejlődését.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek