Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Hordozható széf ujjlenyomatolvasóval és arcfelismerővel, fény- és hangeffektusokkal

7.600 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_ZA4740
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_ZA4740
Hordozható széf ujjlenyomatolvasóval és arcfelismerővel, fény- és hangeffektusokkalA széf egy zárható doboz, amely értékes tárgyak, például pénz, ékszerek, iratok, gyermekkincsek stb. tárolására szolgál a védelme érdekében.

A széf remek alternatíva lesz, hogy gyermekünk megtanulja a megtakarítást.

Mivel mindannyian tudjuk, hogy a megtakarítás nagyon nehéz feladat, hiszen mindig van olyan sok fontos kiadás.A széfben bankjegyek és érmék tárolhatók. Csak helyezze be a bankjegyet a hosszúkás lyukba, és a bankjegy behúzódik.

Amikor a bankjegyet elnyeli a malacpersely, vidám dallam hallatszik. Az pénznyílások a széf elején és a tetején találhatóak.

A széf jelszóval nyílik meg, melyet a virággombbal lehet megváltoztatni. A jelszó beállításakor a széf ajtajának nyitva kell lennie.

Hosszabb ideig kell lenyomva tartani a virág gombot, és be kell írnia a négyjegyű kódot. A kódot a kereszt gombbal kell megerősíteni.

A széf számos biztonsági lehetőséggel rendelkezik ndash; beállított jelszóval és ujjlenyomat-olvasóval, valamint jelszóval és íriszolvasóval nyitható.

Annak meghatározásához, hogy milyen módon kívánja kinyitni a széfet, tartsa lenyomva a virág gombot hosszabb ideig, amikor a széf be van zárva.

Ekkor angolul halljuk a quot;FIRGER PRINT PATTERNquot; szót, majd ujjlenyomat segítségével kinyithatjuk a széfet, az quot;ARCFELISMERŐ MINTAquot; hallatán pedig íriszolvasóval tudjuk kinyitni a széfet.

A kód beírása után a LED kéken világít, és egy üzenetet fog hallani, amely tájékoztatja, hogy az ujját vagy a szemét helyezze be.

Az üzenet helyes olvasását hangjelzés és villogó zöld LED-ek jelzik.Alapértelmezett PIN: 0000A játéknak a tároláson kívül számos funkciója van ndash; ha megnyomja a bdquo;virággal, majd nullardquo; gombot, olyan állatok hangját fogja hallani, mint a macska, kutya, birka, ló, madarak, tehén. Hangszerek hangját is hallhatja.

A széf tetején található fogantyú segítségével a széfet bárhová áthelyezheti .A készlet tartalma:

– széf

– két játék bankjegySzéf méretei: 18,5 cm x 13 cm x 11 cmHa gyermekednek perselyt adsz, már egészen kicsi korától erősítheted és fejlesztheted anyagi érzékét és képességeit, amíg felnő.

Az eredeti és esztétikus csomagolású játék tökéletes lesz ajándéknak.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek