Leírás
Tárolási típus- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Tasak
- Márka: Horváth Rozi
- Adatnyelv: Magyar
- Leírás elsődleges nyelve: Magyar
- Egység (specifikus): Gramm
- Polcmagasság: 163
- Polcszélesség: 119
- Polcmélység: 12
- Bruttó tömeg: 10
- Számszerű méret: 5
- Magasság: 163
- Szélesség: 119
- Mélység: 12
- Funkcionális név: Babérlevél
- Variáns: Egész
- Száraz, fénytől védett helyen tartandó!
- Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6. www.horvathrozi.hu info@horvathrozi.hu
- Tradicionális ízeink újragondolva Céklás korhelyleves 2 ó Elkészítés: közepes Költség: átlagos Hozzávalók: 50 dkg cékla, 20 dkg füstölt hús (pl. füstölt sertésoldalas), 15 dkg kolozsvári szalonna, 20 dkg savanyú káposzta, 4 db Horváth Rozi egész babérlevél, 1 mk őrölt feketebors, 2 dl tejföl, 1 nagy fej vöröshagyma, 1 ek fűszerpaprika. Elkészítése: A szalonnát falatnyi kockákra vágjuk, zsírjára pirítjuk, majd megdinszteljük rajta a felkockázott hagymát. Hozzáadjuk a paprikát, a feldarabolt füstölt húst, a meghámozott, kis kockákra vágott céklát, a babérlevelet, végül a savanyú káposztát. Néhány percig pirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi. Borssal fűszerezzük és 1,5 órán át közepes lángon, lefedve főzzük. Tejföllel tálaljuk. Tipp: Sót csak a legvégén adunk hozzá, ha szükséges, mert a füstölt hús kellőképpen sós ízt ad a levesnek.
- Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
- Babérlevél egész, szárított. Aromazáró csomagolásban
- 2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
- Horváth Rozi
- Alapfűszer
- 5
- g
- info@horvathrozi.hu
- www.horvathrozi.hu
- Kotányi Hungária Kft.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.