info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia!
Főoldal/Üzlet/Fűszer/Hagyományos/Horváth Rozi egész feketebors 20 g

Horváth Rozi egész feketebors 20 g

279 Ft

13950 Ft / kg

Készleten

Készleten

Kívánságlistára
Cikkszám: 1002938000 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Tárolási típus
  • Típus: Szobahőmérsékletű
Csomagolási típus
  • Típus: Tasak
Szabványosított márka
  • Márka: Horváth Rozi
Termék nyelve
  • Adatnyelv: Magyar
  • Leírás elsődleges nyelve: Magyar
Egység (specifikusan)
  • Egység (specifikus): Gramm
Méretek
  • Polcmagasság: 140
  • Polcszélesség: 102
  • Polcmélység: 11
Súly
    Bruttó tömeg: 20
Számszerű méret
    Számszerű méret: 20
Egység értékesítés
  • Magasság: 140
  • Szélesség: 102
  • Mélység: 11
Terméknév felosztás
  • Funkcionális név: Feketebors
  • Variáns: Egész
Memó
  • Száraz, fénytől védett helyen tartandó!
  • Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6. www.horvathrozi.hu info@horvathrozi.hu
  • Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
  • Tradicionális ízeink újragondolva Borsos marhatatár 30 p Elkészítés: könnyű Költség: átlagos Hozzávalók: 250 g marha bélszín vagy hátszín, 1 kk só, 3 ek olívaolaj, 1,5 ek rizs- vagy fehérborecet, 5 g mustár, 1 tk Horváth Rozi egész feketebors. Elkészítése: Először a marinádot készítjük el: a borsot késsel durvára aprítjuk vagy mozsárban összetörjük. Az olívaolajat, az ecetet, a sót, a feketeborsot és a mustárt habverővel (vagy egy magas falú műanyag pohárban botmixerrel) selymesre keverjük. A húst éles késsel felcsíkozzuk, kisebb-nagyobb kockákra vágjuk, majd ezt is durvára aprítjuk és egy külön tálba tesszük. Tálalás előtt néhány perccel keverjük össze a marináddal, hogy a savtartalma ne marja, „főzze" meg a húst. Finomra vágott hagymával, fokhagymával, csípőssel lehet ízesíteni, pirítóssal kínáljuk. Tipp: Aprított kapribogyóval, szardellával és ízesített olajokkal is kiváló.
  • Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
  • Feketebors egész, szárított. Aromazáró csomagolásban
  • 2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
  • A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.

    További információk

    Tömeg 21 g
    Gyártó

    Horváth Rozi

    Keress termékeink között!