Leírás
Tárolási típus- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Tasak
- Márka: Horváth Rozi
- Adatnyelv: Magyar
- Leírás elsődleges nyelve: Magyar
- Egység (specifikus): Gramm
- Polcmagasság: 140
- Polcszélesség: 102
- Polcmélység: 11
- Bruttó tömeg: 20
- Számszerű méret: 20
- Magasság: 140
- Szélesség: 102
- Mélység: 11
- Funkcionális név: Feketebors
- Variáns: Egész
- Száraz, fénytől védett helyen tartandó!
- Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6. www.horvathrozi.hu info@horvathrozi.hu
- Tradicionális ízeink újragondolva Borsos marhatatár 30 p Elkészítés: könnyű Költség: átlagos Hozzávalók: 250 g marha bélszín vagy hátszín, 1 kk só, 3 ek olívaolaj, 1,5 ek rizs- vagy fehérborecet, 5 g mustár, 1 tk Horváth Rozi egész feketebors. Elkészítése: Először a marinádot készítjük el: a borsot késsel durvára aprítjuk vagy mozsárban összetörjük. Az olívaolajat, az ecetet, a sót, a feketeborsot és a mustárt habverővel (vagy egy magas falú műanyag pohárban botmixerrel) selymesre keverjük. A húst éles késsel felcsíkozzuk, kisebb-nagyobb kockákra vágjuk, majd ezt is durvára aprítjuk és egy külön tálba tesszük. Tálalás előtt néhány perccel keverjük össze a marináddal, hogy a savtartalma ne marja, „főzze” meg a húst. Finomra vágott hagymával, fokhagymával, csípőssel lehet ízesíteni, pirítóssal kínáljuk. Tipp: Aprított kapribogyóval, szardellával és ízesített olajokkal is kiváló.
- Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
- Feketebors egész, szárított. Aromazáró csomagolásban
- 2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
- Horváth Rozi
- Alapfűszer
- Tradicionális ízeink újragondolva
- 20
- g
- info@horvathrozi.hu
- www.horvathrozi.hu
- Kotányi Hungária Kft.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.