Leírás
Allergiával kapcsolatos információk- Zeller: Tartalmazhat
- Glutént tartalmazó gabonafélék: Tartalmazhat
- Tojás: Tartalmazhat
- Tej: Tartalmazhat
- Mustár: Tartalmazhat
- Szezámmag: Tartalmazhat
- Szója: Tartalmazhat
- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Zacskó
- Márka: Horváth Rozi
- Egység (specifikus): Gramm
- Számszerű méret: 32
- Funkcionális név: Feketebors
- Variáns: Őrölt
- Polcmagasság: 160
- Polcszélesség: 104
- Polcmélység: 10
- Bruttó tömeg: 40
- Magasság: 160
- Szélesség: 104
- Mélység: 10
- Aromazáró csomagolásban
- Száraz helyen tartandó. Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) lásd a csomagoláson.
- Kapcsolat: info@horvathrozi.hu
- Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, illetve új, izgalmas ízeket próbálhat ki. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok! További receptek a www.horvathrozi.hu oldalon.
- Tradicionális ízeink újragondolva Borsos tokány 1 ó 15 p Elkészítés: közepes Költség: átlagos Hozzávalók: 50 dkg sertéstarja, 3 dl fehérbor, 1 kis fej hagyma, 1 gerezd fokhagyma, 2 ek olaj, 2 dl tejföl, 1 tk liszt, 1 kk só, 1 kk Horváth Rozi őrölt feketebors. Elkészítése: Az apróra vágott hagymát és a fokhagymát a forró olajon puhára dinszteljük. Hozzáadjuk a megtisztított, felcsíkozott tarját és zsírjára sütjük. Ezután felöntjük a fehérborral, sózzuk, borsozzuk, majd fedő alatt negyven perc alatt puhára pároljuk. A tejfölt habverővel simára keverjük a liszttel, néhány kanálnyi szafttal hígítjuk, majd a tokányhoz adjuk. Folyamatos keverés mellett pár percig forraljuk, hogy a mártás besűrűsödjön. Köretnek tésztát, párolt rizst vagy ropogós héjú kenyeret kínáljunk. Tipp: Friss petrezselyemmel vagy kaporral élénkíthetjük az ízeket.
- Feketebors őrölt szárított
- Horváth Rozi
- XXL kiszerelés
- 32
- g
- Kapcsolat: info@horvathrozi.hu
Értékelések
Még nincsenek értékelések.