Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Interaktív fogaskerekes logikai játék

8.000 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_GR0599
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_GR0599
Interaktív fogaskerekes logikai játékA Hola fogaskerekes oktatójátéka egy olyan játék, amelyben a logikus, analitikus gondolkodás számít. A játéknak köszönhetően a gyermek fejleszti a térbeli képzelőerőt, az ok-okozati gondolkodást és elsajátítja az önálló problémamegoldó képességet is. A fogaskerekek közös játéka remek ötlet a családdal való időtöltéshez, de a gyerek egyedül is tud játszani.A készlet tartalma:

– játékállvány,

– 40 feladatkártya,

– 15 különböző méretű és színű fogaskerék.A játék menete:

A készlet 40 kártyát tartalmaz feladatokkal, amelyek nehézségi fok szerint négy kategóriába vannak osztva. A kártyák közül kiválasztunk egyet, és az átlátszó tábla alá csúsztatjuk.

Helyezze a fogaskerekeket a táblára a kártyán látható módon. A sárga sáv felsorolja az összes fogaskereket, amelyeket a játékban használni kell.

A fogaskerekek hálózatában a sötétvörös elem az első, míg a türkiz az utolsó. A mi feladatunk az összes felsorolt ​​fogaskerekek elrendezése a táblán a piros és a türkiz fogaskerekek összekapcsolásához. A sikeres elrendezés után forgassa meg a sötétvörös fogaskereket. Ha az összes többi is mozog, a szint sikeres.

Figyelem! Ha nehéz a feladat, és fogalmad sincs, hol kezdd, mindig ránézhetsz a kártya hátoldalára ndash; ott van a válasz.Méretek:

– tábla kb. 19 cm x 15,5 cm x 3 cm

– fogaskerekek átmérője kb. 2,8 cm-től 5,3 cm-igA készlet színes, esztétikus dobozba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek