info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia!

IQ fit készségfejlesztő

3.699 Ft

3699 Ft / db

Elfogyott

Elfogyott

Kívánságlistára
Cikkszám: 5414301516910 Kategóriák: , ,

Leírás

IQ Fit, egyszeméyes logikai játék a Smart Games-től, az IQ játéksorozat újabb tagja. Golyózásra fel! Ez a logikai játék 2 és 3 dimenziós feladványokat is tartalmaz. Tartsd formában az agyad!
 
A játék célja: a változatos formájú színes elemeket visszatenni a játéktálcába, méghozzá úgy, hogy sehol se keletkezzen hézag, illetve sehol sem lóghatnak ki elemek. Amennyiben a síkfeladványok már jól mennek, jöhet a 3D-s piramis építése, ami már igazán nagy kihívás!
 
Összesen 120 feladvány (2D-s és 3D-s), különböző nehézségi szinteken.
 
A játék menete:
 
1, Válassz egy feladványt!
 
2, Vedd elő a puzzle elemeket és helyezd el a feladvány szerint a megadott néhányat. 
 
3, Helyezd el a játéktáblán az összes többi elemet, úgy, hogy az síkban alkosson egységet, valamint ne legyen sehol se lyuk, de ne is lógjon ki a játéktábláról.
 
4, Ha úgy érzed, készen vagy, ellenőrizd Magad! Csak egy helyes megoldás létezik, melyet a feladványfüzet végén meg is találsz. Ne nézd meg előre!
 
Ha a gyermekeddel játszatod, engedd meg Neki, hogy magától rájöjjön, kitapasztalja, hogy mit-hova kell tennie. Fejlődjön, és mindennek ráleljen a logikájára, hiszen ezáltal fog a problémamegoldó készsége egyre tökéletesedni. Segíteni persze szabad, és kell, de mindig csak sugallj! Sose mondd ki, hogy mit hova tegyen!
 
A játék tartalma: 120 feladvány 5 nehézségi szinten. A legegyszerűbb feladványoktól eljuthatunk a profi erősen elgondolkodtató feladatokig, miközben a játék fejleszti a logikai gondolkodásmódot, a térlátást, a kézügyességet, finommotorikát, problémamegoldó készséget.
 
A játék hordozhatósága, és kis mérete miatt bárhol, bármikor játszható, jó választás utazáshoz autóban, vonaton, repülőn, strandon, rendelőben stb., még a zsebben is elfér. Azoknak a gyekőcöknek is ajánljuk, akik sokat kütyüznek, mert az egyre nehezedő pályák megadják azt a fajta játékélményt, amit a kütyüs játékok. Az IQ család játékai egytől egyik alkalmasak az időseknél előforduló demencia kezelésére is.
 
Játék tartalma: 1 db tárolódoboz, mely a játéktábla is, 10 db színes tetrisz szerű játékelem, 1 db magyar játékszabály, 1 db 120 feladványt tartalmazó feladatfüzet megoldással.
 
A doboz mérete: 8 x 17 x 2,7 cm. A kiváló minőségű, tartós műanyagból készült elemek és a tábla is egyszerűen és gyorsan tisztítható.

További információk

Tömeg 0.2 g

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként!

Vásárlói vélemények