Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Jenga Maker színes fa ügyességi társasjáték

6.100 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_GR0658
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_GR0658
Jenga Maker színes fa ügyességi társasjátékA Hasbro Jenga Maker játéka a népszerű játék új verziója. Itt az ideje az izgalmas építőipari versenyeknek! A játék 28 különböző formájú színes fakockát és 200 kártyát tartalmaz példaértékű szerkezetekkel. Ebben a verzióban a játékosok egy oktatóból és egy tervezőből álló csapatokat alkotnak. Az oktató egy véletlenszerűen kiválasztott kártyáról írja le a torony formáját és elrendezését, a kivitelező feladata pedig a blokkok helyes elrendezése, hogy azt tökéletesen reprodukálja. A blokkok elrendezésének leírásakor az oktató nem mutathatja, gesztikulálhatja, nem figyelheti meg a kivitelező munkáját.

Minden csapat egyszerre épít. Az a csoport nyeri a fordulót, amelyik elsőként teljesíti a kihívást anélkül, hogy leütné a tornyot! A könnyűnek tűnő játék összpontosítást, koncentrációt és precizitást igényel, mert egy apró hiba katasztrófához vezethet, és akkor az ellenfelek előnybe kerülnek. A játék 5 fordulóig tart, és a nyerteseknek 5 körből legalább 3-at meg kell nyerniük. A játék rendkívül addiktív és izgalmas.A készlet tartalma:

– 28 színes blokk + korona

– 200 kártya

– kézikönyvJátékosok száma: 2-6A Jenga Maker játék remek szórakozási lehetőség a családdal és a barátokkal, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Mindenkinek sok nevetést és pozitív érzelmeket fog okozni. Nagy hatással van a képzeletre és a csapatjátékosok közötti kommunikációs készségekre. Türelmet és pontosságot gyakorol.

A játék egy szép színes dobozba van csomagolva, remek ajándék lesz mindenkinek, aki szeret mindenféle ügyességi és közösségi játékot.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek