Leírás
Ez a nagy tápértékű, laktató zöldségféle bármely kiegyensúlyozott étrend zsírszegény, rostban gazdag alapanyaga lehet. A többi hüvelyeshez hasonlóan a bab is kitűnő fehérjeforrás, és jelentős mennyiségű telítetlen zsírsavat tartalmaz. A bab jó forrása a niacinnak, tiaminnak (B1-vitamin) folsavnak, riboflavinnak (B2-vitamin), pantoténsavnak, vasnak, foszfornak, káliumnak és magnéziumnak. Tartalmaz béta-karotint (az A-vitamin előanyagát), B6-vitamint, C- és E-vitamint, biotint (H-vitamin), krómot, cinket és kalciumot.
Összetevők:
tarkabab.
A termék nyomokban glutént, földimogyorót és dióféléket is tartalmazhat!
Kalóriatáblázat:
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1259 KJ (299 Kcal)
Zsír: 1,3 g ebből telített: 0,2 g
Szénhidrát: 40 g ebből cukrok: 5,5 g
Fehérje: 21 g
Só: <0,01 g