Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Kisállatos gumi bowling játék számokkal, formákkal

12.700 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_ZA4818
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_ZA4818
Kisállatos gumi bowling játék számokkal, formákkalA bowling játékban egy kis állatkert új kiadásában található állatok minden bizonnyal sok gyerek figyelmét felkeltik majd. A bábok teljes egészében gumiból készültek, finom, szemet gyönyörködtető színekben. A készlet hat kicsi, örömteli állatot tartalmaz, mint például egy majom, egy tigris, egy víziló, egy elefánt, egy lajhár és egy mókus. A puha tekekészlet kiváló fejlesztő játék, 6 hónapos kortól tökéletes gyerekeknek.

Az imádnivaló állatok hasukon apró utalások láthatók: 1-6-ig írt betűk és rajzolt geometriai figurák, amelyek segítik a kisgyermeket, hogy asszociációkat alkosson játék közben.A bábokat rövid közönként egymás mellé helyezzük. A gyerkőc a labdával aranyos állatokat dobál, amelyek felboruláskor kettéesnek, ami változatossá teszi a szórakozást, mivel a kisgyermeknek vissza kell raknia az állatokat a rajzolt figurák formájának vagy számának megfeleltetésével.A készlet tartalma:

– 6 állat

– 1 labdaA bowling mozgásra ösztönöz, szórakoztat és fejleszt. Nekik köszönhetően a gyermek gyakorolhatja a szem-kéz koordinációt és a pontosságot.

A készlet minden eleme nagyon esztétikusan és a részletekre való odafigyeléssel készült. Minden színes, tetszetős dobozba van csomagolva, ajándéknak tökéletes.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek