Leírás
Allergiával kapcsolatos információk- Zeller: Tartalmazhat
- Glutént tartalmazó gabonafélék: Tartalmazhat
- Tojás: Tartalmazhat
- Tej: Tartalmazhat
- Mustár: Tartalmazhat
- Szezámmag: Tartalmazhat
- Szója: Tartalmazhat
- Mesterséges színezékek: Nem tartalmaz
- Ízfokozók: Nem tartalmaz
- Tartósítószerek: Nem tartalmaz
- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Zacskó
- Márka: Kotányi
- Egység (specifikus): Gramm
- Rendszer: Szabályzat (EU) No 1169/2011
- Polcmagasság: 140
- Polcszélesség: 104
- Polcmélység: 7
- Bruttó tömeg: 44
- Számszerű méret: 40
- Magasság: 140
- Szélesség: 104
- Mélység: 7
- Funkcionális név: Fűszersó
- Variáns: Grill, klasszikus
- Aromazáró csomagolás
- Felhasználási javaslat: Kitűnően harmonizál sertés- és marhahússal, szárnyasokkal, halfélékkel, de köményes íze miatt kitűnő burgonyás és zöldséges ételekhez is.
- Száraz helyen tartandó.
- Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6. www.kotanyi.com info.hu@kotanyi.com
- A Kotányi Grill klasszikus fűszersója a grillezők egyik kedvence. Kellemesen füstös íze minden grillezésre szánt húsféléből felejthetetlen ízélményt varázsol.
- Kotányi Prémium Minőség A minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.
- Pásztornyárs fenyőmagos rizzsel Hozzávalók 2 fő részére: 100 g vesepecsenye nagyobb kockára vágva, 50 g felkockázott szalonna, 1 kisebb vöröshagyma félbe vágva, 1 kicsumázott zöldpaprika négybe vágva, 1 kisebb paradicsom, 1 EK Kotányi Grill fűszersó, 2 EK olaj, A fenyőmagos rizshez: 2 marék hosszúszemű főtt rizs, 2 EK pirított fenyőmag, 1 TK vaj, 1 kisebb lilahagyma felkarikázva Elkészítés: A húst, szalonnát, paprikát, paradicsomot, vöröshagymát felváltva nyársra fűzzük. Kotányi Grill fűszersóval megszórjuk a nyársakat és kevés olajjal meglocsoljuk, majd grillezzük. A rizst fenyőmaggal és vajjal összekeverjük, megmelegítjük, tányérra szedjük. A grillezett nyársakkal és a lilahagyma-karikákkal tálaljuk. Tipp: A húst először közvetlenül a parázs felett grillezzük, így a húson kéreg keletkezik, ami meggátolja, hogy kiszáradjon. A húst utána már a parázstól távolabb süssük készre. További receptek a www.kotanyi.com/hu oldalon
- Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6. www.kotanyi.com info.hu@kotanyi.com
- Grill klasszikus fűszersó
- 2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
- A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
- Energia (kJ): 621.0
- Energia (kcal): 148.0
- Zsír (g): 4.2
- ebből telített zsírsavak (g): 0.5
- Szénhidrát (g): 18.0
- ebből cukor (g): 9.7
- Fehérje (g): 6.6
- Só (g): 59.4