info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia!
Főoldal/Üzlet/Tartós élelmiszer/Rizs és Hántolt Gabonák/Lagris hántolt, feles sárgaborsó 500 g

Lagris hántolt, feles sárgaborsó 500 g

499 Ft

998 Ft / kg

Készleten

Készleten

Kívánságlistára
Cikkszám: 1202370000 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Allergiával kapcsolatos információk
  • Glutént tartalmazó gabonafélék: Tartalmazhat
  • Szója: Tartalmazhat
Tárolási típus
  • Típus: Szobahőmérsékletű
Csomagolási típus
  • Típus: Hőhegesztett
Szabványosított márka
  • Márka: Lagris
Termék nyelve
  • Adatnyelv: Magyar
  • Leírás elsődleges nyelve: Magyar
Egység (specifikusan)
  • Egység (specifikus): Gramm
Számított tápanyagérték sorrend
  • Rendszer: Szabályzat (EU) No 1169/2011
Méretek
  • Polcmagasság: 152
  • Polcszélesség: 88
  • Polcmélység: 54
Tárolási körülmények
  • Max. hőm °C: 25
  • Max. páratartalom %: 70
Súly
    Bruttó tömeg: 505
Számszerű méret
    Számszerű méret: 500
Egység értékesítés
  • Magasság: 152
  • Szélesség: 88
  • Mélység: 54
Terméknév felosztás
  • Funkcionális név: Borsó
  • Variáns: Hántolt, feles, sárga
Memó
  • Származási ország kódja:* *CZE = Cseh Köztársaság, UKR = Ukrajna, CAN = Kanada, POL = Lengyelország
  • Podravka - Lagris a.s. Dolní Lhota 39. 763 23 Cseh Köztársaság
  • Az elkészítés módja: 1. A válogatott sárgaborsót mossa meg (A feles sárgaborsót nem szükséges előre beáztatni). 2. Főzze puhára, mielőtt azonban teljesen puhára fő, sózza ízlés szerint.
  • Tárolás: max. 25°C-on, relatív páratartalom max. 70%.
  • www.konyha.tv Nézze meg a receptet élőben!
  • Podravka International Kft. 1143 Budapest Ilka u. 34. www.vegeta.hu
  • A borsó a hüvelyesek közé tartozik, melyet az emberek évezredek óta ismernek. Nem meglepő tehát, hogy a borsót már az ókori rómaiak is termesztették. A sárga borsó, különösen ha felesről van szó, nem igényel előáztatást és kiválóan alkalmas pépnek, pürének és sűrű levesnek.
  • További termékek: Rizs Lencse Vörösbab Szójabab
  • Recept a Lagris ajánlásával: Borsó falat (4 fő részére) Hozzávalók: 150 g sonka, 1 kanál cukor, 200 g főtt borsó, 1 dl vermut, hagyma, só, 1 kanál olaj, citrom, pirítós kenyér, díszítéshez: citromhéj, vörösáfonya, parmezán sajt Elkészítés: Tépje apró darabokra a sonkát, szórja meg cukorral és karamellizálja meg a grillben. Keverje össze a főtt borsóval, vermuttal, pirított hagymával, sóval, citrommal és egy kevés cukorral és készítsen egy közepes sűrűségű krémet. Vágja falatokra a pirítóskenyeret, süsse meg olajban és helyezze a tányérra. Készítsen falatkákat a kihűlt sonkából és borsóból felváltva és díszítse az egészet áfonyával, parmezánsajttal és spirálra hámozott citromhéjjal. Végül tálalja villásreggeliként borral.
  • Podravka International Kft. 1143 Budapest Ilka u. 34.
  • Sárgaborsó. Hántolt feles
  • 1143 Budapest Ilka u. 34.
  • Nyomokban szóját és glutént is tartalmazhat!
TápanyagokSzámított tápanyagértékek
  • Energia (kJ): 1,442.0
  • Energia (kcal): 340.0
  • Zsír (g): 1.0
  • ebből telített zsírsavak (g): 0.2
  • Szénhidrát (g): 61.0
  • ebből cukor (g): 5.1
  • Élelmi rost (g): 1.1
  • Fehérje (g): 21.0
  • Só (g): 0.0

További információk

Tömeg 546 g
Gyártó

Lagris

Keress termékeink között!