Leírás
Tárolási típus- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Tasak
- Márka: Lucullus
- Adatnyelv: Magyar
- Leírás elsődleges nyelve: Magyar
- Egység (specifikus): Gramm
- Rendszer: Szabályzat (EU) No 1169/2011
- Polcmagasság: 140
- Polcszélesség: 99
- Polcmélység: 7
- Bruttó tömeg: 35
- Számszerű méret: 30
- Magasság: 140
- Szélesség: 99
- Mélység: 7
- Funkcionális név: Fűszerkeverék
- Variáns: Gyros, gyorspác
- Szilasfood Kft. 2143 Kistarcsa Nagytarcsai út 6.
- Felhasználási javaslat: A tasak tartalmát keverjük el 1 dl étolajjal, majd ebben a keverékben forgassuk meg a konyhakész húst. 20-30 percig állni hagyjuk és serpenyőben, sütőben, vagy grillen készre sütjük.
- Száraz, hűvös helyen tartandó!
- Receptek, tippek, termékek: www.szilasfood.hu
- Szilasfood Kft. 2143 Kistarcsa Nagytarcsai út 6. www.szilasfood.hu
- A Lucullus gyorspác megkönnyíti a sütés konyhai előkészületeit. Lerövidíti a pácolás idejét, így a hús sütés után kellemesen fűszeres és omlós lesz.
- Lucullus - Egy kis plusz
- Receptajánlat Gyros Hozzávalók: 1 csirkemellfilé, 2 ek. Gyros gyorspác, 5-6 ek. olaj, arasznyi póréhagyma, 2 paradicsom, arasznyi kígyóuborka, fél cső piros húsú kaliforniai paprika. A mártáshoz: 2 dl natúr joghurt, só, bors, fél csokor metélőhagyma. Elkészítés A csirkemellet a gyorspáccal alaposan bedörzsöljük, az olajjal meglocsoljuk, majd letakarva, hűtőszekrényben 15 percig érleljük. Közben a zöldségeket vékony csíkokra vágjuk, a mártáshoz valókat pedig jól összekeverjük. A csirkemellet forró serpenyőben oldalanként 4 perc alatt megsütjük, majd lecsöpögtetve vágódeszkára fektetjük. Kissé ferdén vékony érmékre vágjuk. Tálaláskor a húst és a zöldségeket készen kapható pitába töltjük, majd a mártással meglocsolva kínáljuk.
- Gyorspác gyros fűszerkeverék
- 2143 Kistarcsa Nagytarcsai út 6.
- Zellert és mustárt felhasználó üzemben készült.
- Energia (kJ): 548.0
- Energia (kcal): 131.0
- Zsír (g): 2.5
- ebből telített zsírsavak (g): 0.8
- Szénhidrát (g): 19.0
- ebből cukor (g): 9.7
- Fehérje (g): 3.8
- Só (g): 61.8