Leírás
Allergiával kapcsolatos információk- Zeller: Tartalmazhat
- Tojás: Tartalmazhat
- Tej: Tartalmaz
- Mustár: Tartalmazhat
- Szója: Tartalmazhat
- Búza: Tartalmaz
- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Zacskó
- Márka: Maggi
- Egység (specifikus): Gramm
- Számszerű méret: 35
- Funkcionális név: Rakott tészta alap
- Polcmagasság: 150
- Polcszélesség: 127
- Polcmélység: 9
- Magasság: 150
- Szélesség: 127
- Mélység: 9
- Referencia beviteli nyilatkozat: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal).
- Hozzávalók: – 20 dkg tészta – 15 dkg sonka – 1 db paprika – 5 dkg sajt – 2,5 dl víz – 2,5 dl tej – 1 ek. olaj Elkészítési javaslat: 1. A paprikát és a sonkát apró kockára vágjuk, kevés olajon serpenyőben megpirítjuk. 2. A tasak tartalmát elkeverjük 2,5 dl hideg vízzel és 2,5 dl tejjel, majd a serpenyőbe öntjük és forrástól számítva 1-2 percig főzzük. 3. A nyers tésztát egy közepes méretű tepsi/jénai tál aljára terítjük és ráöntjük a mártást. 4. Reszelt sajttal megszórjuk a tetejét, majd 200 °C-on (légkeveréses sütő esetén 180°C-on) 20 percig sütjük.
- A rakott tészta alap harmonikus ízvilágát a szárított zöldségek és fűszernövények biztosítják.
- A Maggi maradékmentő alapok segítségével a kamrádban, hűtődben megmaradt hozzávalókból is változatos, ínycsiklandó ételeket készíthetsz.
- Maggi
- 35
- g
- Búzaliszt
- Kukoricakeményítő
- Burgonyakeményítő
- Tejszínpor
- Szárított zöldségek 10,3% (fokhagyma, vöröshagyma, pirospaprika)
- Étkezési só
- Aromák (búzával)
- Fűszerek (fekete bors, szerecsendió, kömény, kurkuma)
- Cukor
- Fűszernövények 1,7% (petrezselyemlevél, majoranna)
- Napraforgóolaj
- www.nestle.hu
- kJ: 139 kJ
- kcal: 329 kcal
- Zsír: 2,9 g
- amelyből telített zsír: 0,7 g
- Szénhidrát: 61,6 g
- amelyből cukrok: 6,7 g
- Rost: 3,7 g
- Fehérje: 12,3 g
- Só: 10,2 g
- Energia (kJ): 0.0
- Energia (kcal): 0.0
- Zsír (g): 0.0
- Szénhidrát (g): 0.0
- ebből cukor (g): 0.0
- Élelmi rost (g): 0.0
- Fehérje (g): 0.0
- Só (g): 0.0
Értékelések
Még nincsenek értékelések.