Leírás
Adalékok- Tartósítószerek: Nem tartalmaz
- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Üvegpalack
- Márka: Méhes-Mézes
- Egység (specifikus): Milliliter
- Rendszer: Szabályzat (EU) No 1169/2011
- Polcmagasság: 225
- Polcszélesség: 71
- Polcmélység: 71
- Bruttó tömeg: 940
- Számszerű méret: 500
- Magasság: 225
- Szélesség: 71
- Mélység: 71
- Funkcionális név: Szörp
- Variáns: Mézes, bodzavirág
- Nettó tömeg: 668 g FSC® C031340 – Mix – Papír
- Stork Élelmiszer Manufaktúra Kft. 2066 Szár, 014/3 hrsz. Magyarország Mobil: +36-70/419-2208 Tel.: +36-22/591-000 www.mehes-mezes.hu megrendeles@mehes-mezes.hu
- Javasolt hígítás: 1:8
- Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): lásd a csomagoláson. Száraz, hűvös helyen tárolandó! Felbontás után hűvös helyen tárolja és 14 napon belül fogyassza el.
- Stork Élelmiszer Manufaktúra Kft. 2066 Szár, 014/3 hrsz. Magyarország Mobil: +36-70/419-2208 Tel.: +36-22/591-000 www.mehes-mezes.hu megrendeles@mehes-mezes.hu
- Bodzavirág (Sambucus nigra), népies neve: bocfa, csete. A magyar néphit változatos tulajdonságokkal ruházza fel. Fájából sip, furulya készíthető. Gyakori étel volt a palacsintával kirántott virág. A tavaszi íz, illatkavalkád megkerülhetetlen eleme. Bodza virágából készített szörp régen és még ma is fellelhető a háziasszonyok polcán.
- Bodzavirág szörp cukorral és mézzel
- 2066 Szár, 014/3 hrsz. Magyarország
- Méhes-Mézes
- Tartósítószert nem tartalmaz
- 500
- ml
- Cukor
- Ivóvíz
- 10% bodzavirág kivonat
- Méz 2%
- Étkezési sav: citromsav
- Természetes aroma
- Vízben oldható szárazanyag-tartalom: min. 66,5 ref.%
- Mobil: +36-70/419-2208
- Tel.: +36-22/591-000
- megrendeles@mehes-mezes.hu
- www.mehes-mezes.hu
- Stork Élelmiszer Manufaktúra Kft.
- Energia: : 1483 kJ
- Zsír: : 0 g
- amelyből telített zsírsavak: : 0 g
- Szénhidrát: : 86 g
- amelyből cukrok:: 85 g
- Fehérje: : 0 g
- Só: : 0 g
- Energia (kJ): 1,483.0
- Energia (kcal): 349.0
- Zsír (g): 0.0
- ebből telített zsírsavak (g): 0.0
- Szénhidrát (g): 86.0
- ebből cukor (g): 85.0
- Fehérje (g): 0.0
- Só (g): 0.0
Értékelések
Még nincsenek értékelések.