Leírás
Allergiával kapcsolatos információk- Mogyoró: Tartalmaz
- Tej: Tartalmaz
- Diófélék: Tartalmaz
- Szója: Tartalmaz
- Búza: Tartalmazhat
- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Csomag
- Márka: Milka
- Egység (specifikus): Gramm
- Csomag: 5 – PP
- Számszerű méret: 250
- Almárka: Mmmax
- Funkcionális név: Tejcsokoládé
- Variáns: Luflée, alpesi tej felhasználásával készült, karamell töltelékkel
- Polcmagasság: 96
- Polcszélesség: 198
- Polcmélység: 295
- Bruttó tömeg: 250
- Magasság: 96
- Szélesség: 198
- Mélység: 295
- Minőségét megőrzi (nap/hónap/év): lásd a csomagoláson. Száraz, hűvös helyen tartandó!
- Mondelez Hungária Kft., 1117 Budapest, Neumann János u. 1/E IV. emelet. Fogyasztói szolgálat: 06 80 200 500 Díjmentesen hívható. www.milka.com
- Mondelez Hungária Kft., 1117 Budapest, Neumann János u. 1/E IV. emelet.
- Alpesi tei felhasználásával készült tejcsokoládé karamell töltelékkel (19%) és levegőbuborékos, alpesi tei felhasználásával készült tejcsokoládé töltelékkel (40%).
- 1117 Budapest, Neumann János u. 1/E IV. emelet.
- Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). 25 g = 1 adag (≈ 6 buborék). A csomagolás 10 adagot tartalmaz.
- Milka
- 250
- g
- Cukor
- Kakaóvaj
- Kakaómassza
- Glükózszirup
- Sovány tejpor
- Tejsavópor
- Tejzsír
- Pálmaolaj
- Sovány cukrozott sűrített tej (sovány tej, cukor)
- Nedvesítőszer (glicerin)
- Invertcukor-szirup
- Emulgeálószerek (szójalecitinek, E476)
- Karamellizált cukorszirup
- Mogyorómassza
- Étkezési só
- Aroma
- Fogyasztói szolgálat: 06 80 200 500
- www.milka.com
- Mondelez Hungária Kft.
- 25 g = 1 adag (≈ 6 buborék). A csomagolás 10 adagot tartalmaz
- Energia: 2138 kJ
- Zsír: 28 g
- amelyből telített zsírsavak: 16 g
- Szénhidrát: 59 g
- amelyből cukrok: 55 g
- Rost: 1,8 g
- Fehérje: 5,4 g
- Só: 0,35 g
- Energia (kJ): 2,138.0
- Energia (kcal): 512.0
- Zsír (g): 28.0
- ebből telített zsírsavak (g): 16.0
- Szénhidrát (g): 59.0
- ebből cukor (g): 55.0
- Élelmi rost (g): 1.8
- Fehérje (g): 5.4
- Só (g): 0.4
Értékelések
Még nincsenek értékelések.