Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Összecsavarozható darus kamion, mozgatható daruval, hangeffektusokkal

10.000 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_ZA4810
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_ZA4810
Összecsavarozható darus kamion, mozgatható daruval, hangeffektusokkalAz építőipari daru autó sok-sok mókát és sok órányi fantasztikus szórakozást biztosít ezeknek a járműveknek a kis rajongóinak. Az autó teljes egészében műanyagból készült, élénk színekben.A járműnek emelő, forgó darukarja és nyitható oldala van a pótkocsin. A teherautó hangeffektusokkal van felszerelve, amelyek minden bizonnyal vonzóbbá teszik a szórakozást, de ez még nem minden – a daru a mellékelt, különféle cserélhető hegyekkel ellátott csavarhúzó segítségével az első elemeire szétszedhető , majd a semmiből összeállíthatja – ez elég nagy kihívás, amihez egy kis konstruktőrre lesz szükség.A jármű súrlódó meghajtással mozog, aminek hatására a teherautó magától sík felületen halad előre.A jármű tulajdonságai:

– a kabin tetején piros gombok vannak elhelyezve

– az utastér tetején lévő gomb megnyomása után hallható a jármű indításának és a motor indításának hangja, valamint a kürt, a tolatóhang és a jeladó

– fel-le mozgatható és a kart a tengelye körül forgatható daru

– nyitható oldal az utánfutón

– építési lehetőségek elemekre bontással

– a semmiből történő járműépítés lehetőségeA darus kamion méretei: 30 cm x 10 cm x 12 cmA készlet tartalma:

– daru

– csavarhúzó három cserélhető heggyelA daruval való játék egy aktív és mozgékony játék, amely fejleszti a gyermek motorikus készségeit, lehetővé téve olyan készségek fejlesztését, mint a vezetés, a koncentráció, a kézi készségek, a gondolkodás sebessége, a mozgékonyság és az okosság.

A játék elemmel működik (3x AG13) – a játékhoz mellékelve.A készlet színes dobozba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek