Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Összeszerelhető ROBODOG sárga-fekete színben

9.200 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_ZA4374
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_ZA4374
A Robodog a STEM modellnek megfelelő játék, amely a gyermek kognitív képességeinek, önálló gondolkodásának serkentésére helyezi a hangsúlyt, megtanítja a következtetések levonására és az ok-okozati gondolkodás képességének fejlesztésére. A STEM célja, hogy fejlessze a gyermekekben azt a képességet, hogy minden elérhető érzékkel felfedezzék a világot.

A robotika az egyik leggyorsabban fejlődő mérnöki ág. Ennek a játéknak köszönhetően a gyermekből mérnök válhat, és igazi sétálórobotot konstruálhat.

Ez a fantasztikus játék felkelti a gyermek érdeklődését a robotika világában, és igazi szenvedély kezdete lehet.Tartalmazza:

– hajtóelemek (fogaskerekek, fogaskerekek, akkumulátorház, tengelykapcsoló, tengelyek, motor és elektronikai kártya),

– házelemek,

– csavarok,

– képi utasítás.Ezenkívül szüksége lesz (nem tartozék):

– harapófogó (az elemek leválasztásához a laptól),

– csavarhúzó,

– 4 db AA elemA meghajtó alkatrészek fémből és műanyagból, míg a ház kiváló minőségű, tartós műanyagból készült. A szokatlan kerekeknek köszönhetően a játék úgy néz ki, mint egy igazi robot egy sci-fi filmből. A robotkutya összeállítása nagy odafigyelést és türelmet igényel. A gyerek egyébként elsajátíthatja a műszaki rajzok olvasásának képességét. A hajtás összeszerelése után folytatjuk a ház és a kerekek összeszerelését. A robot összeszerelése valóban a móka kezdete.A robot 3 üzemmódban működik:

1. Nyomja meg a házon található gombot kb. 2 másodpercig. A robot szeme kéken világít, és a Robodog gesztusvezérlés módban van. A játékban használt infravörös érzékelőnek köszönhetően gesztusvezérlés lehetséges. Helyezze a kezét a robot ragyogó szeme elé, mozgassa előre vagy hátra, és nézze meg, ahogy Robodog ugyanabba az irányba mozog.

2. Nyomja meg újra a gombot, és a robotkutya szeme lilára változik. A robot automatikus kormányzás üzemmódba lépett. Minden akadályt elkerül.
Figyelem! Előfordulhat, hogy az infravörös érzékelő hatótávolságán kívül eső tárgyakat a rendszer nem ismeri fel. A sötét tárgyakat sem ismeri fel az érzékelő.

3. Indítás után nyomja meg kétszer a gombot, hogy a kutya szeme vörösen világítson. Ebben a módban a Robodog mindig előre megy.

A közös építkezés nagyszerű ötlet a családi időtöltéshez.

A Robodog összeszerelése során a gyermeknek lehetősége lesz a koncentráció, a kézügyesség és a technikai hatékonyság gyakorlására.Ajánlott 8 éves kortól!

Csomag mérete: 33,5 cm x 30,5 cm x 7 cm

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek