Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Pingvin kaland oktató kirakós játék

7.100 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_ZA4536
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_ZA4536
Pingvin kaland oktató kirakós játékA Pingvin kaland egy fantasztikus oktató játék, amelynek köszönhetően a gyermek gyakorolhatja a logikus gondolkodást. A játék analitikus gondolkodást, gondos megfigyelést és képzelőerőt igényel. Ez a tanulás és a szórakozás tökéletes kombinációja. Sok órányi remek szórakozást biztosít, miközben fejleszti a gyermek kognitív gondolkodását és önálló problémamegoldó képességét, aminek a jövőben minden bizonnyal meglesz a gyümölcse.Készlet tartalma:

– játékállvány,

– 3 különböző színű golyó, vidám pingvinek képeivel,

– labirintus elemek (egyenes vonalak – 9 db, metszéspontok – 3 db),

– füzet problémákkal és megoldásokkal.Játékszabályok:

Először válassz egy rejtvényt a könyvben található 60 rejtvény közül. A feladatok nehézségi skálán (kezdő – zöld, középhaladó – sárga, nehéz – piros) vannak felosztva, aminek köszönhetően könnyen adaptálhatóak a gyermek életkorához és képességeihez. A rejtvény kiválasztása után készítse elő a játék alapot – rendezze el a pingvineket az utasításokban szereplő színek és pályaelemek szerint. A következő lépés a labirintus azon elemeinek előkészítése, amelyeket ebben a feladatban használhatunk ndash; ezek a rejtvénykártya jobb felső sarkában vannak feltüntetve. Ezután a gyermek feladata a pingvin útvonalának megtervezése úgy, hogy a golyók mindegyike a pálya végén lévő, megfelelő színű lyukba kerüljön. Minden rejtvénynek csak egy megoldása van, a füzetben meg lehet nézni, hogy a pályánk jól van-e elrendezve – a 32-38. oldalon megtalálod a válaszokat.Méretek:

– alap kb. 23,5 cm x 27,5 cm x 5,5 cm,

– pályaelemek: kb. 3,8 cm x 3,8 cm x 1,8 cm (egyenes vonalak) és 7,8 cm x 3,8 cm x 1,8 cm (metszéspontok),

– golyó átmérője kb. 1,6 cmA készlet színes, esztétikus dobozba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek