Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Projektoros lámpa 3 kivetíthető mintával, hangeffektusokkal

6.000 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_ZA4700
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_ZA4700
Projektoros lámpa 3 kivetíthető mintával, hangeffektusokkalA projektor lámpa minden gyerekszobában jól használható. Tökéletes lesz az önálló elalvás megtanulásához, valamint egy ottalváshoz vagy egy gyerekbulihoz.

A gyengéd fény eloszlatja a sötétséget, és elűzi a szörnyeket a szekrényből. Érdekes, modern stílusának köszönhetően a szoba dísze is lesz.Tartozékok:

– LED diódákkal ellátott alap,

– tejes burkolat,

– 3 félgömb mintákkal: Halloween, Unicorns, Dinosaurs,

– USB kábel.Tápellátás:

– USB kábel (tartozék) vagy 3 x AA elem (nem tartozék).A projektor lámpája vezérlőpanellel van felszerelve. Három gomb található rajta:

– ON-OFF – a lámpa be-/kikapcsolásáért és a hangerő beállításáért felelős. A lámpa be- vagy kikapcsolásához nyomja meg a gombot 2-3 másodpercig. A rövid megnyomások fel/le kapcsolják a lejátszott zenét.

– lámpa – a világítási módok megváltoztatásáért felelős gomb. 5 közül lehet választani: állandó zöld fény, állandó piros fény, állandó kék fény, finom átmenet egyik színről a másikra, villogó fények egymás után.

– hangjegy – projektor üzemmód be-/kikapcsolása zenével.A berendezés két üzemmódban működik – lámpaként vagy projektorként.

Lámpa – ebben a módban kiválaszthatjuk a megjelenítendő mintát és a világítási módot. Világítás üzemmódban a minták nem forognak, és a zene nem szól.

Projektor – ennek az üzemmódnak a bekapcsolása után a golyó lassan forog, mozgó vetületet hozva létre a mennyezeten és a falakon. A vetítést ritmikus, diszkós daltöredékek kísérik (3 közül lehet választani). Tökéletes mód gyerekpartikhoz.A készlet 3 félgömböt is tartalmaz, melyekben mintázatokat lehet megjeleníteni, így a lámpa a gyermek aktuális érdeklődési köréhez és életkorához igazítható.Méretek:

magasság: kb. 14 cm

átmérő: kb. 11 cm

A készlet színes, esztétikus dobozba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek