Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Színes formapárosító oktató játék

2.700 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_GR0606
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_GR0606
Színes formapárosító oktató játékA quot;Match the shapesquot; oktató játék egy szórakoztató játék, amely az alakzatok megfelelő lyukakhoz való illesztésén alapul. A játék különböző formájú lyukakkal ellátott táblákból és színes figurákból áll, amelyeket a lyukakhoz kell illeszteni. A játék célja a formák ügyes illesztése a lyukakhoz, ami precizitást és kézügyességet igényel a játékosoktól. A játék oktató jellegű, mert segíti a térérzékelés, a mozgáskoordináció fejlesztését, valamint a formák és színek felismerésének elsajátítását. A játék különböző korú gyermekek számára tervezhető, a kisgyermekektől a nagyobb gyermekekig. A Match the shapes egy népszerű játék, amely otthon és óvodában vagy iskolában is használható oktatási segédanyagként a formák és színek elsajátításában.A játékszabályok egyszerűek. A móka abból áll, hogy a játékos által rajzolt mintát elrendezzük a lapon. A geometriai alakzatok elrendezésének és színének is meg kell egyeznie.A formákkal való játék támogatja:

– a logikus gondolkodást

– a koncentrációt,

– a kézi készségeket és a szenzoros-motoros koordinációt

– a képzelőerőt és a kreativitástA készlet tartalma:

– formákkal ellátott műanyag táblák

– színes geometrikus figurák

– feladatkártyákA logikus gondolkodást, a koncentrációt és a szem-kéz koordinációt támogató játék, geometrikus figurák színeivel, formáival ismerkedik. A tanulás egyik legjobb és leghatékonyabb módja a játék.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek