Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Színes interaktív zongora állatok képeivel, hang- és fényeffektusokkal

5.900 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_ZA4298
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_ZA4298
Színes interaktívzongora állatok képeivel, hang- ésfényeffektusokkalEgy színes, vidám zenei zongora tökéletes lesz a zenei hangok minden kis szerelmese számára. A zongorán nyolc különböző izzó színű billentyű és aranyos állatok képei találhatók. A zongora a játék oldalán található kapcsolóval indítható. A zongorára helyezett képek fordítása közben a gyermek hallja az állatok hangjait, pl. kos, ló, tehén, kakas, kacsa, cica, kutya, madár.A játéknak két működési módja van:

– egyedül is játszhat a gombok egyenkénti megnyomásával (játék közben a billentyűkben villognak a lámpák)

– dallam mód, amelyben nyolc különböző dallam rejtőzik minden billentyű alatt (játék közben a billentyűkben villognak a lámpák)A játék nagyon gondosan és precízen készült. A gyerekek megfigyelés, hallás és tapintás révén minden érzékszervükkel megismerik a környező világot.

A gyönyörű élénk színek serkentik a gyermek látását és játékra ösztönzik. Vidám dallamok, amelyek fejlesztik a gyermek zene iránti érdeklődését, miközben megtanítják megkülönböztetni a dallamokat és a hangokat a gyermek életének első hónapjaiból. A zongora előnye a kényelmes, kis kézhez igazított fogantyú, melynek köszönhetően a gyerkőc bárhová magával viheti kis hangszerét.Ennek a játéknak köszönhetően a gyermek gyakorolhatja:

– kézi és motoros készségek fejlesztését

– hangok, színek, zajok megkülönböztetésétAz interaktív zongora szórakozást nyújt, új hangok elsajátítását teszi lehetővé, a színek felkeltik a figyelmet.

Remek ajándékötlet egy kis virtuóznak. A játék bájos csomagolásba van csomagolva.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek