Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Színes logikai varázskocka formákkal

5.700 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_ZA4539
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_ZA4539
Színes logikai varázskocka formákkalAz oktatási kocka egy kétéves gyermek fejlődési igényeit szem előtt tartva készült. A varázskocka az agy, a kezek és a baba képességeinek tanítására, gyakorlására szolgál. A kibontható kocka lehetővé teszi számok, geometriai figurák, formák megismerését. A kocka segít a geometriai formákkal kapcsolatos alapismeretek megszerzésében, a különböző méretű tárgyak megkülönböztetésében, a lyukakhoz való illesztésében, az ábra megfelelő elrendezésében.Játékfeladatok:

– megtalálni a megfelelő formát – két éves korában a gyermek már alapvető formatudattal rendelkezik, képes megkülönböztetni a különböző méretű tárgyakat. Ez a játék segít gyermekének megtanulni az alapvető formákat, és felkelti érdeklődését a geometriai tárgyak iránt. A figurák beillesztése a megfelelő lyukakba logikus gondolkodást igényel, és segíti gyermeke fantáziáját. Ennek köszönhetően a gyermek gyakorolja a tértudatát.

– színek megkülönböztetése – a játék segíti a gyermek asszimilációs, megnevezési, színmegkülönböztetési képességének fejlesztését. Játék közben megkérheted gyermekedet, hogy találjon ki egy adott színű figurát és illessze a megfelelő lyukhoz.

– számolás megtanulása – a kockában számok is vannak, aminek köszönhetően a gyermek képes lesz asszimilálni azokat, megtanulni számolni az elemeket, megfelelő sorrendbe rendezveA kockával való játék közben a gyermek a következő készségeket gyakorolja:

– motoros

– logikus gondolkodás

– HibaelhárításA kocka tartalma:

– rejtett figurák: háromszög, ovális, négyzet

– számjegyek: 1,2,3

– színek: piros, sárga, kék

– színes képek: keksz, cukorka, szendvicsek

– a hajtogatott kocka méretei 10 x 10 x 10 cmA kockával való játék minden gyermek számára tiszta öröm. Annak köszönhetően, hogy a kocka egyes elemekre van bontva, a gyermek például házat is tud majd építeni. A játékon keresztüli tanulás mindig a legjobb eredményt hozza. Az elemek párosításával a gyermek edzi a logikus gondolkodást, a tervezési készségeket, fejleszti a térbeli képzelőerőt és a szem-kéz koordinációt, ami minden bizonnyal pozitívan befolyásolja a gyermek általános fejlődését. A készlet színes, esztétikus dobozba van csomagolva, ajándéknak is tökéletes.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek