Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Színes virágoskert 104 építőelemből álló készlet

7.100 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_ZA4204
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_ZA4204
Színes virágoskert 104 építőelemből álló készletSzínes virág blokkok. A virágágyás elrendezéséhez szükséges színes, kreatív blokkok segítségével minden kisgyermek kreatívan töltheti szabadidejét.

A készlet 104 elemből áll, melyeknek köszönhetően elkészítheti saját kerti kompozícióját. Az elemeket saját koncepciója szerint kombinálhatja, egyedi kerti kompozíciót rendezhet. A virágok különféle kombinációkban építhetők, egyediek, megismételhetetlenek, hogy a wow hatást keltsék! A saját kert rendezése után biztos lesz az elégedettség. A játék használata nagyon egyszerű, de lehetővé teszi összetett és nagyon változatos szerkezetek felépítését.

A készlet teljes egészében műanyagból készült, szép, élénk színekben. A kertépítés nagyszerű szórakozás, amelyet többször is meg lehet ismételni, és minden alkalommal más, kellemes hatást érhet el. Az elemek sokaságának köszönhetően a gyermeknek lehetősége nyílik különböző típusú virágok készítésére.A játék fejleszti a gyermekben:

– kreatív gondolkodást

– kézi készségeket

– térbeli képzelőerőtHasználd a fantáziádat, és a hatás meg fog lepni.

A készlet eredeti, színes csomagolásba van csomagolva, ajándéknak tökéletes.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek