Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Tubi Jelly 6 színű zselé aktivátorral 3D állatfigurák készítéséhez

10.200 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_ZA4838
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_ZA4838
Tubi Jelly 6 színű zselé aktivátorral 3D állatfigurák készítéséhezÉrezze magát fiatal vegyésznek, és figyelje meg, hogyan válik a gélből figura!

A Tubi Jelly egy új műanyag massza, amely megfelelő aktivátorral kombinálva lehetővé teszi háromdimenziós, zselés állagú figurák készítését.Hosszúkás, zselés folyadékkal töltött palackok segítségével töltsd ki a sablonra rajzolt mintát, majd mártsd bele egy speciális aktivátorkeverékbe. Várjon néhány percethellip;

A 3D zselé készen áll!A Tubi Jelly mesésen színes, rugalmas és kellemes tapintású. A velük való játék ötletes és kreatív.A TUBI JELLY ANIMALS készlet tartalma:

– 6 db 150 ml-es űrtartalmú gél folyadék, színekben: fehér, sárga, türkiz, piros, fekete, barna

– 10 db aranyos állatsablon

– egy tiszta fólia,

– 3 tasak aktivátorral 5 g,

– egy tálHogyan kell használni a Tubi Jelly-t?

1. lépés.

A készletben található téglalap alakú tartályban készítse elő a zselé keményítéséhez szükséges aktivátort. Ehhez öntse a port 400 ml hideg vízbe, és addig keverje, amíg a por teljesen fel nem oldódik.

2. lépés:

Válasszon ki egy fóliát a készíteni kívánt figura mintájával. Helyezze az elkészített sablont kemény felületre, majd – a tubusban lévő gélfolyadék segítségével – színezze ki a mintát.

Ha saját elképzelésed szerint szeretnél figurát készíteni, használd a készletben található sima, nyomat nélküli fóliát. A gélt különböző színekben, rétegesen, egymásra helyezve is felvihetjük. Lassan körvonalazzuk a fólián ábrázolt formát, először a kontúrok mentén, majd a minta közepébe húzva a zselés folyadékot. Ügyeljünk arra, hogy a zselés réteg ne legyen túl vastag, mert a túlzott mennyiségű zselés folyadék hatására a minta oldalra oszlik, és maga a zselé sokáig keményedik. Ha apró elemek vannak a mintán, mint például szem vagy arc – készítse el a végén, a festés utolsó szakaszában – hogy ne legyen idejük megolvadni.

3. lépés.

A figurát a fóliával, amelyre ráhúzták, mártsa be az aktivátorral korábban elkészített oldatba. Körülbelül 30 másodperc elteltével óvatosan mozgassa a fóliát, hogy a minta leváljon az aljáról. Amikor a figura szabadon lebeg, várjon min. 5 percet.FIGYELEM!

Ha a festett sablont hosszú ideig az aktivátorban hagyjuk (azaz anélkül, hogy megráznánk, hogy a minta leválik), kiderülhet, hogy a mintát nem lehet eltávolítani a fóliáról, és minden letépési kísérlet tönkreteszi a munkája hatásait.Amit szem előtt kell tartani:

1. A 3D figurák elkészítése után helyezze őket a vízbe. Ellenkező esetben kiszáradnak.

2. A figurák tartósságának növelése érdekében hagyja őket hosszabb ideig (akár néhány óráig) az aktivátorban.

3. Az aktivátor újrafelhasználható, így az első használat után ne dobja ki.100% lengyel termék!

A kreatív játékok segítségével a kis művész szabadjára engedheti fantáziáját, melynek köszönhetően rendkívüli remekművek, élmények és alkotások születnek! Mindenképpen próbálja ki!

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek