Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

VAPE MAGIC SZÚNY.IRTÓ UT.FOLY.60ÉJ. 36ML

1.299 Ft
36083 Ft / l
Add to Wishlist
SKU: 1360241000
Kategóriák: , ,

Leírás

Termékleírás
Szúnyogírtó folyadék utántöltő
60 éjszakán át biztosítja zárt térben szúnyogok elriasztását és elpusztítását.
Vape elektromos készülékhez használható
Tigrisszúnyogok ellen is hatékony
A Vape elektromos készülékhez használható Classic szúnyogírtó folyadék utántöltő 60 éjszakán át biztosítja zárt térben szúnyogok elriasztását és elpusztítását. Egy tartálynyi szúnyogírtó folyadék egy kb. 50m3 – es helyiség légterének a kezelésére elegendő. Napi 8 órán keresztül történő használat mellett, 60 napon át használható. Hagyományos és tigrisszúnyogok ellen is hatékony.

Figyelmeztetések
Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Gyermekek ésháziállatok által hozzá nem férhető helyen, élelmiszertől és italtól távol tartandó. Használat után bő, szappanos vízzel kezet kellmosni. Kerülje a készülék folyamatos használatát, és huzamos tartózkodás előtt szellőztesse ki a helyiséget. Kerülje el, hogyérzékeny személyek a párolgó gőzt belélegezzék. Tűzveszélyes folyadék és gőz.

Összetevők
Hatóanyaga: 1,33% pralletrin (Etoc.).

Használati információk
A műanyag flakon kupakját csavarjuk le és őrizzük meg, majd helyezzük a flakont az elektromos párologtató készülékbe. Dugjuk be a készüléket a 220V-os hálózati csatlakozóba, ügyelve arra, hogy a flakon mindig függőleges helyzetben legyen. Egy flakon tartalma egy 20 m2-es alapterületű helyiség kezelésekor, 60 éjszakára (60×8 óra üzemeléssel) biztosítja a szúnyogok elpusztítását, illetve elriasztását. Nagyobb helyiségben több készülék szükséges. Ha a készüléket hosszabb ideig nem használjuk, ajánlatos a flakont a készülékből kivenni és kupakjával gondosan lezárni.

További információk

Tömeg 200 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.