Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Zip Linx őrült blokkok katapulttal és labdákkal

2.700 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_ZA5137
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_ZA5137
Zip Linx őrült blokkok katapulttal és labdákkalZip Linx Blocks: Kreatív szórakozás végtelen építési lehetőségekkel. A Zip Linx őrült blokkok halmaza, amelyek összekapcsolásával látványos elrendezéseket és robbanékony jeleneteket hozhat létre. Ez egy láncreakciós/dominóeffektusos játék.A terméket a részletekre való odafigyelés, a minőség és a megmunkálás pontossága jellemzi. A készlet minden szükséges elemet tartalmaz egy látványos láncreakció létrehozásához. Csak kösse össze az összes blokkot, helyezze rájuk a golyókat, rögzítse a katapultot, nyomja meg és kész! Minden be van kapcsolva!A készlet tartalma:

Tartós blokkok

Katapult

3 golyóA Zip Linx blokkok egy innovatív építőkészlet, amely korlátlan lehetőségeket biztosít a gyerekeknek a kreatív játékhoz. Ez a készlet különféle blokkokat, csatlakozókat és kiegészítőket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik egyedi és lenyűgöző szerkezetek építését.

Speciális kialakításuknak és sokféle elemnek köszönhetően a Zip Linx blokkok lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy olyan összetett struktúrákat alkossanak, amelyek statikusak és interaktívak is lehetnek.

A Zip Linx blokkok nemcsak a gyermek képzeletét és kreativitását fejlesztik, hanem a kézi készségek, a logikus gondolkodás és a problémamegoldó képességek fejlesztését is támogatják. A kockákkal való építés ráadásul remek szórakozás lehet egy gyereknek és az egész családnak is, együttműködésre, közös alkotásra ösztönöz.Adjon lehetőséget gyermekének a kreatív játékra, és fedezze fel a végtelen építési lehetőségeket a Zip Linx blokkokkal. Adja hozzá a készletet játékkollekciójához, és hagyja, hogy gyermeke inspiráló és oktató módon fejlődjön és játsszon!

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek