Barion Pixel

info@cooponline.hu | +36 (30) 016-2359 | (munkanapokon 10-16 óra között) | Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft felett! | 15 napos pénzvisszafizetési garancia! | Rólunk | Ügyfélszolgálat

Zöld dinoszaurusz 3 az 1-ben formakirakó vidám dallamokkal

7.600 Ft
Add to Wishlist
SKU: ramiz-JO_ZA5029
Kategóriák: , ,

Garantált termékek

holnapra, otthonra, országosan!

Ingyenes házhozszállítás

30.000 Ft felett!

Törzsvásárlói program

Exkluzív kedvezmények törzsvásárlóinknak!

Pénzvisszafizetés

15 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Leírás

Cikkszám: JO_ZA5029
Zöld dinoszaurusz 3 az 1-ben formakirakó vidám dallamokkalA dinoszaurusz-válogató egy interaktív és érzékszervi 3 az 1-ben játék, amely tanít és szórakoztat!A játék egy mosolygós, visszafogott zöld színű dinoszaurusz, amelyen fogak helyett 6 féle lyuk található: háromszög, négyzet, kör, szív, csillag és pluszjel. Ezekre a kijelölt helyekre a gyermek a készletben található dedikált játékokat helyezheti el. Minden elemnek más színe és kiemelkedései is vannak, ennek köszönhetően a játék érzékszervi vonzerővé válik a gyerkőc számára. Néhányukban golyók vannak, amelyek arra ösztönzik a gyermeket, hogy rázza meg őket, hogy meghallja a hangot.A móka akkor kezdődik, amikor bekapcsolja az őskori kisállatot! A dinoszaurusz 3 játékmóddal rendelkezik, amelyek minden bizonnyal arra ösztönzik a kicsiket, hogy több órán át koncentráljanak, tele nevetéssel és örömmel!Alakválogató – középen elhelyezett gomb – a hiányzó elemeket illessze a kedvenc mosolyához. Minden helyes beillesztés után a gyermek egy vidám dallamot fog hallani, amely jelzi quot;kis győzelmétquot;.

Zenés üzemmód – a gomb végig nyomva van – a játék kellemes zenét bocsát ki, mely során a gyerek oda helyezheti a rendelkezésre álló formákat, ahova akarja. Elhelyezésük után további hangot fog hallani.

Gamer mód – a gomb a végére került – a dinoszaurusz is egy bájos dallamot játszik, mint az előző módban, de ebben az esetben érdemes figyelni a villogó fényekre. Ha az egyiket egy adott helyen helyezik el, akkor ott kell elhelyezni az elemet.A játék 12 hónapos kortól gyermekek számára készült.A készlet tartalma:

dinoszaurusz

6 elem: csillag, kör, szív, négyzet, plusz, háromszögTápegység: 3 x 1,5 V AA elem (nem tartozék)A játék méretei:

dinoszaurusz: kb. 26 cm x 22 cm x 5 cm

blokkok: 4-5 cm hosszú, 3 cm magas, 4 cm széles (a tömb formájától függően)A Zöld Dinoszaurusz fantasztikus lehetőség azoknak a kíváncsi gyerekeknek, akik minden nap valami újat szeretnének tanulni. A játék elmagyarázza a gyerekeknek, hogyan ismerjék fel a formákat és a színeket. Tökéletes kis kezek megfogására, ami javítja a motoros készségeket. A sokszínűség – hangok, fények, színek, formák és textúrák révén – sok pozitív ingert biztosítunk a gyermeknek, amelyek pozitívan hatnak fejlődésére.

További információk

Partner

Ramiz

Típus

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Törzsvásárló leszek!

COOP ONLINE – Törzsvásárlói program

A Coop Online-nál értékeljük hűséged, így létre hoztunk egy törzsvásárlói programot, amely azonnali kedvezményekre, pontgyűjtésre és beváltásra, illetve további szuper ajánlatokra jogosít fel.

Részletek