Leírás
Tárolási típus- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Zacskó – Műanyag
- Márka: Szilas
- Adatnyelv: Magyar
- Leírás elsődleges nyelve: Magyar
- Egység (specifikus): Gramm
- Polcmagasság: 190
- Polcszélesség: 106
- Polcmélység: 30
- Bruttó tömeg: 210
- Számszerű méret: 200
- Magasság: 190
- Szélesség: 106
- Mélység: 30
- Szilasfood Kft. 2143 Kistarcsa Nagytarcsai út 6.
- A tasak tartalma két ötliteres üveghez elegendő. Forraljunk fel 4,5 l vizet. Öntsük a forrásban lévő vízhez a tasak tartalmát, és néhány percig együtt forraljuk. Hagyjuk kihűlni, majd 4 dl 20%-os ecetet (vagy 8 dl 10%-os ecetet) adjunk hozzá. Néhányszor keverjük meg. Csemegeuborka: Az alaposan megtisztított, megmosott, lehetőleg nem túlságosan nagy uborkát rakjuk ötliteres tiszta üvegekbe. Falapocskával szorítsuk le. Üvegenként szórjunk bele 10-12 dkg cukrot. A kihűlt lét öntsük rá az uborkákra, ügyelve, hogy a fűszerek egyenletesen osztódjanak el a két üveg között. Ezután megnedvesített celofánnal kössük le az üvegeket. Ecetes paprika: Ugyanúgy járjunk el, mint a csemegeuborkánál, de cukrot nem teszünk hozzá. Káposztával töltött paprika: A cecei vagy bogyiszlói paprika belsejét kicsumázzuk és enyhén sózott, köménymagozott, csíkra vágott friss káposztával megtöltjük.
- Száraz, hűvös helyen tárolandó!
- Szilasfood Kft. 2143 Kistarcsa Nagytarcsai út 6. Tel.: 28-450-757 www.szilasfood.hu
- A Kapros savanyúságtartósító szer használata esetén más tartósítószer alkalmazása esetleg veszélyes lehet, s ezért tilos!
- Szilas
- Két ötliteres savanyúság eltevéséhez
- 200
- g
- Konyhasó
- Mustármag
- Tartósítószer (nátrium-benzoát)
- Koriandermag
- Kapormag (min. 1%)
- Fekete bors
- Tört babérlevél
- 28-450-757
- www.szilasfood.hu
Értékelések
Még nincsenek értékelések.