Szállítási információk

Országos Szállító partnerünk az GLS Hungary

Általános teljesítési határidő, a szerződés létrejöttétől számított 3-5 munkanapon belül.

A csomag össztömege tartalmazza a csomagolás tömegét is.

Ha megrendelésedet 12:00-ig leadod, akkor 90%-os valószínűséggel már következő munkanapon kézhez is kaphatod! Ha 12:00 után adod le megrendelésedet, akkor a kézbesítés leghamarabb a rendelést követő második munkanapon történhet meg. Kérjük vedd figyelembe, hogy a GLS rendszerben szombat és vasárnap csomag kiszállítás nincs! (Ha valamiért a fenti állítások mégsem teljesülnének, úgy felvesszük veled a kapcsolatot és jelezni fogjuk).

Fizetési módok:

Fizetés utánvétellel: Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal, vagy csomagpontra kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak, vagy a csomagponton teljesítse készpénzben, vagy bankkártyával a megrendelt termék(ek) átvételekor.

Átutalással: Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a 12100011-10173262-00000000 Gránit Bank Zrt. számú bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére.

Online bankkártyával: Felhasználónak lehetősége van a rendelés összértékét online, bankkártyával fizetni a Szolgáltató által igénybe vett pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül. Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártyaadatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Személyes átvétel: Megrendelésedet átveheted személyesen is (díjmentes) a következő címen: 5100 Jászberény, Szelei u. 71.

Szállítási költség (bruttó összegek):

Bruttó 20 000 Ft rendelési érték alatt:

Házhozszállítás: 1 499 Ft

30 kg tömegű megrendelés felett 4 990 Ft extra költséget számolunk fel.

Postán maradó – GLS Csomagpont: 1 199 Ft (20 kg-ig).

Személyes átvétel: 0 Ft.

Az utánvét díja minden esetben 799 Ft.

Ha 30 kg-ot meghaladja a rendelésed, akkor plusz 4.990 Ft-ot számítunk fel a házhozszállítási költségen (1.499 Ft) felül.

Rendelésed nyomon követheted az GLS saját csomagkövető rendszerén keresztül:

CSOMAGKÖVETÉS