Leírás
Tárolási típus- Típus: Szobahőmérsékletű
- Márka: Horváth Rozi
- Egység (specifikus): Gramm
- Számszerű méret: 50
- Funkcionális név: Szódabikarbóna
- Variáns: Étkezési
- Polcmagasság: 140
- Polcszélesség: 104
- Polcmélység: 10
- Bruttó tömeg: 55
- Magasság: 140
- Szélesség: 104
- Mélység: 10
- Nátrium-hidrogén-karbonát tartalom minimum: 99%
- Száraz, fénytől védett helyen tartandó!
- Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6. www.horvathrozi.hu info@horvathrozi.hu
- Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
- Gyógyászati célra nem alkalmas.
- Tradicionális ízeink újragondolva Amerikai palacsinta 30 p Elkészítés: könnyű Költség: átlagos Hozzávalók: 285 g liszt, 1 tk sütőpor, fél tk Horváth Rozi szódabikarbóna, 1 tk só, 1 ek cukor, 2 tojás, 340 g író (vagy joghurt), 225 g tejföl, 4 ek olvasztott vaj. Elkészítése: A szárazanyagot egy tálban elkeverjük. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből habot verünk. A sárgáját, írót, tejfölt simára keverjük, majd óvatosan hozzácsorgatjuk az olvasztott vajat. Az írós keverékhez spatulával finoman belekeverjük a tojásfehérje habot, majd gyors mozdulatokkal a szárazanyagokat. Egy serpenyőben kevés olajat vagy vajat hevítünk és egy kisebb merőkanálnyit mérünk rá a tésztából. Elterítjük, majd oldalanként 2-2 percig sütjük. Hagyományosan forró juharsziruppal és vajjal fogyasztják, de friss gyümölcsökkel, mézzel, csokoládéval is kiváló. Tipp: A szódabikarbóna nem csak levegőssé teszi a palacsintát, de segít abban is, hogy egyenletesen karamellizálódjon.
- Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
- Szódabikarbóna, étkezési
- 2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
- Horváth Rozi
- Segédanyag
- 50
- g
- info@horvathrozi.hu
- www.horvathrozi.hu
- Kotányi Hungária Kft.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.