Leírás
Allergiával kapcsolatos információk- Tojás: Tartalmaz
- Szója: Tartalmaz
- Búza: Tartalmaz
- Származási ország: Ausztria
- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Csomag
- Márka: BackMit
- Egység (specifikus): Gramm
- Rendszer: Szabályzat (EU) No 1169/2011
- Polcmagasság: 182
- Polcszélesség: 132
- Polcmélység: 32
- Bruttó tömeg: 255
- Számszerű méret: 250
- Magasság: 182
- Szélesség: 132
- Mélység: 32
- Származási hely (szabadon kitölthető szövegmező): Származási ország: Ausztria
- Funkcionális név: Máktöltelék
- Importálja, csomagolja és forgalmazza: Vog Export-Import Kft. H-9737 Bük, Vog út 1.
- Tejjel felengedve 20 másodperc alatt elkészíthető 1. A tasak tartalmát tálba öntjük 2. 7-8 evőkanál tejet adunk hozzá 3. Simára keverjük és kész.
- Hőtől védett száraz helyen tárolandó. Felbontás után 5 napon belül felhasználandó.
- Vog Export-Import Kft. H-9737 Bük, Vog út 1.
- Receptajánlat Mákos rétes kelttésztából Máktöltelék: 1 csomag BackMit máktölteléket 7-8 evőkanál tejjel simára keverünk Hozzávalók a kelttésztához 150 g finom liszt 30 g vaj 30 g cukor 10 g élesztő 1/16 liter langyos tej 2 tojás sárgája só citromhéj A megkelt tésztát kisodorjuk, BackMit máktöltelékkel megkenjük, mindkét oldaláról a közepe felé feltekerjük és újra kelni hagyjuk, a tetejét felvert tojással megkenjük, és villával a tetejét megszurkáljuk, ezután 180°C fokon kb. 30 percig sütjük.
- Vog Export-Import Kft. H-9737 Bük, Vog út 1.
- Vog Export-Import Kft. H-9737 Bük, Vog út 1.
- Kész máktöltelék
- H-9737 Bük, Vog út 1.
- BackMit
- 250
- g
- Cukor
- Stabilizált mák (40%)
- Szójaliszt
- Búzakeményítő
- Szárított tojásfehérjepor
- Sovány kakaópor
- Fahéj
- Vog Export-Import Kft.
- Energia:: 1952 kJ / 466 kcal
- Zsír:: 18,0 g
- ebből telített zsírsavak:: 2,0 g
- Szénhidrát:: 58,0 g
- ebből cukor:: 50,0 g
- Fehérje:: 12,0 g
- Só:: 0,08 g
- Energia (kJ): 1,952.0
- Energia (kcal): 466.0
- Zsír (g): 18.0
- ebből telített zsírsavak (g): 2.0
- Szénhidrát (g): 58.0
- ebből cukor (g): 50.0
- Fehérje (g): 12.0
- Só (g): 0.1
Értékelések
Még nincsenek értékelések.