Leírás
Tárolási típus- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Csomag
- Márka: Dr. Oetker
- Egység (specifikus): Gramm
- Polcmagasság: 95
- Polcszélesség: 65
- Polcmélység: 25
- Bruttó tömeg: 50
- Egységek száma: 4
- Számszerű méret: 12
- Magasság: 95
- Szélesség: 65
- Mélység: 25
- Funkcionális név: Sütőpor
- Dr. Oetker Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. www.oetker.hu
- 400 g liszthez ajánljuk
- Minőségét megőrzi a tasakon jelzett hónap végéig. Száraz, hűvös helyen tartandó!
- Dr. Oetker Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. www.oetker.hu Receptek, tippek, információk Dr. Oetker Mesterkonyha Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER)
- 1930-as évek hangulatát idéző csomagolásban Morzsák a múltból A Dr. Oetker sütőpor gyors népszerűségében kulcsszerepet játszottak a biztos sikert ígérő receptötletek. Kezdetben a tasakok hátoldalán, majd a receptesfüzetekben, a szakácskönyvekben, ma pedig a sütnijól oldalán érhetőek el az ínycsiklandó Dr. Oetker-receptek. 1950-as évek hangulatát idéző csomagolásban Morzsák a múltból A Dr. Oetker logóban látható világos fej a termékeinket választó, bölcs döntést hozó háziasszonyt jelképezi. A cég szlogenje is így hangzott a századelőn: “Világos fej, biztos siker.” 1980-as évek hangulatát idéző csomagolásban Morzsák a múltból A külföldi nevek magyarra fordítása bevett szokás volt a századelőn. Termékeinken a márkanév hosszú évtizedeken át kiejtés szerint került megjelenítésre: Dr. Ötker.
- Szívecskés sütemény Hozzávalók: Rózsaszín tészta: 200 g búzaliszt, 2 tk. Dr. Oetker Sütőpor, 2 db tojás (M-es), 100 g cukor, 100 g lágy margarin, 2 ek. tej, piros ételszínezék. Sárga tészta: 300 g búzaliszt, 3 tk. Dr. Oetker Sütőpor, 3 db tojás (M-es) 150 g cukor, 200 g lágy margarin, 3 ek. tej, 1 tasak Dr. Oetker Finesse Reszelt Citromhéj. Rózsaszín tészta: A hozzávalókat konyhai robotgéppel (habverő) a legmagasabb fokozaton kb. 3 perc alatt habosra keverjük. A tésztát a zsiradékkal kikent sütőformába (kb. 11×25 cm) simítjuk és kb. 35-40 perc alatt megsütjük. A kihűlt tésztát szeletekre vágjuk és kb. 5 cm-es kiszúróval kiszaggatjuk. Sárga tészta: A hozzávalókat konyhai robotgéppel (habverő) a legmagasabb fokozaton kb. 3 perc alatt habosra keverjük. A tésztát habzsákba töltjük, a sütőforma hosszanti és rövid oldala mentén egy-egy “csík” tésztát nyomunk a formába. A kiszúrt szíveket a “tésztacsíkok” közé állítjuk, majd a maradék tésztát a formában egyenletesen elosztjuk és a tetejét óvatosan elsimítjuk. A formát a sütő alsó harmadában lévő rácsra tesszük és a süteményt megsütjük. Tetszés szerint díszítjük. Alsó és felső sütés: kb. 180°C (előmelegítve) Sütési idő: kb. 55-60 perc
- Dr. Oetker Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. www.oetker.hu
- 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
- Dr. Oetker
- Recepttel
- Retro csomagolás
- 12
- g
- Térfogatnövelő szerek (difoszfátok (E 450), nátrium-karbonátok (E 500))
- Keményítő
- www.oetker.hu
- Dr. Oetker Kft.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.