Leírás
Allergiával kapcsolatos információk- Glutént tartalmazó gabonafélék: Tartalmazhat
- Szója: Tartalmazhat
- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Hőhegesztett
- Márka: Lagris
- Adatnyelv: Magyar
- Leírás elsődleges nyelve: Magyar
- Egység (specifikus): Gramm
- Rendszer: Szabályzat (EU) No 1169/2011
- Polcmagasság: 152
- Polcszélesség: 88
- Polcmélység: 54
- Max. hőm °C: 25
- Max. páratartalom %: 70
- Bruttó tömeg: 505
- Számszerű méret: 500
- Magasság: 152
- Szélesség: 88
- Mélység: 54
- Funkcionális név: Borsó
- Variáns: Hántolt, feles, sárga
- Származási ország kódja:* *CZE = Cseh Köztársaság, UKR = Ukrajna, CAN = Kanada, POL = Lengyelország
- Podravka – Lagris a.s. Dolní Lhota 39. 763 23 Cseh Köztársaság
- Az elkészítés módja: 1. A válogatott sárgaborsót mossa meg (A feles sárgaborsót nem szükséges előre beáztatni). 2. Főzze puhára, mielőtt azonban teljesen puhára fő, sózza ízlés szerint.
- Tárolás: max. 25°C-on, relatív páratartalom max. 70%.
- www.konyha.tv Nézze meg a receptet élőben!
- Podravka International Kft. 1143 Budapest Ilka u. 34. www.vegeta.hu
- A borsó a hüvelyesek közé tartozik, melyet az emberek évezredek óta ismernek. Nem meglepő tehát, hogy a borsót már az ókori rómaiak is termesztették. A sárga borsó, különösen ha felesről van szó, nem igényel előáztatást és kiválóan alkalmas pépnek, pürének és sűrű levesnek.
- További termékek: Rizs Lencse Vörösbab Szójabab
- Recept a Lagris ajánlásával: Borsó falat (4 fő részére) Hozzávalók: 150 g sonka, 1 kanál cukor, 200 g főtt borsó, 1 dl vermut, hagyma, só, 1 kanál olaj, citrom, pirítós kenyér, díszítéshez: citromhéj, vörösáfonya, parmezán sajt Elkészítés: Tépje apró darabokra a sonkát, szórja meg cukorral és karamellizálja meg a grillben. Keverje össze a főtt borsóval, vermuttal, pirított hagymával, sóval, citrommal és egy kevés cukorral és készítsen egy közepes sűrűségű krémet. Vágja falatokra a pirítóskenyeret, süsse meg olajban és helyezze a tányérra. Készítsen falatkákat a kihűlt sonkából és borsóból felváltva és díszítse az egészet áfonyával, parmezánsajttal és spirálra hámozott citromhéjjal. Végül tálalja villásreggeliként borral.
- Podravka International Kft. 1143 Budapest Ilka u. 34.
- Sárgaborsó. Hántolt feles
- 1143 Budapest Ilka u. 34.
- Lagris
- 500
- g
- www.vegeta.hu
- Podravka International Kft.
- Energia : 1442 kJ/340 kcal
- Zsír : 1,0 g
- amelyből telített zsírsavak : 0,2 g
- Szénhidrát : 61 g
- amelyből cukrok: 5,1 g
- Rost : 1,1 g
- Fehérje : 21 g
- Só : 0,02 g
- Energia (kJ): 1,442.0
- Energia (kcal): 340.0
- Zsír (g): 1.0
- ebből telített zsírsavak (g): 0.2
- Szénhidrát (g): 61.0
- ebből cukor (g): 5.1
- Élelmi rost (g): 1.1
- Fehérje (g): 21.0
- Só (g): 0.0
Értékelések
Még nincsenek értékelések.