Leírás
Allergiával kapcsolatos információk- Tej: Tartalmaz
- Szója: Tartalmaz
- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Karton
- Márka: Meggle
- Egység (specifikus): Milliliter
- Karton: 84 – Kompozit: papír és karton/műanyag/alumínium
- Min. hőm °C: 4
- Max. hőm °C: 20
- Számszerű méret: 500
- Funkcionális név: Cukrászhab
- Variáns: UHT
- Polcmagasság: 150
- Polcszélesség: 78
- Polcmélység: 47
- Bruttó tömeg: 535
- Magasság: 150
- Szélesség: 78
- Mélység: 47
- Tetra Pak® – Megőrzi ami jó
- Meggle Slovakia, 823 55 Bratislava, Studená 35, Szlovák Köztársaság
- Az optimális eredmény érdekében felhasználás előtt célszerű a terméket +6°C és +8°C közötti hőmérsékletre lehűteni. Felverés közepes sebességgel. A habverés idejének növelése szilárdabb habot eredményez. Kitűnően alkalmas habkészítéshez, tortakrémekhez, dekorációként és toppingként gyümölcssalátákhoz, pudinghoz, fagylalthoz és egyéb desszertekhez.
- Minőségét megőrzi : lásd a csomagolás tetején (nap/hó/év). Tárolás: +4°C és +20°C közötti hőmérsékleten (bontatlan csomagolásban). Felbontás után a visszazárt terméket tárolja hűtőben (+2°C és +8°C között), és 3 napon belül fogyassza el.
- Vásárlói információ: Meggle Hungary Kft, www.meggle.hu; meggle@meggle.hu
- Fekete-erdő torta recept Hozzávalók: Kakaós piskótalaphoz: 8 tojás 150 g finomliszt 160 g porcukor 20 g vaníliás cukor 30 g kakaópor 5 g sütőpor, vagy szódabikarbóna 20 ml víz Krémhez: 750 g Meggle cukrászhab (használat előtt ajánlott 6°C-8°C-ra hűteni) 1,40 kg kimagozott cseresznye (vagy 2 x 7 dl cseresznye kompót) 4 evőkanál kompótlé 1 dl cseresznyelikőr 100 g étcsokoládé Elkészítés Előmelegítjük a sütőt 180°C-ra. A tojásokat szétválasztjuk. A vaníliás cukorral és a porcukor kétharmadával kemény habbá verjük a tojásfehérjét. Ezután felverjük a tojássárgáját a maradék porcukorral, majd hozzáöntjük a vizet. Óvatosan összekeverjük a felvert tojásfehérjét és a tojássárgáját, hozzáadjuk a finomlisztet, a kakaót, és a sütőport. Az így kapott masszát 24 cm átmérőjű kerek sütőformába tesszük és 180°C-on (légkeveréses sütőben 160°C-on) 30-40 percig sütjük, majd hűlni hagyjuk. A kihűlt lapot vízszintesen 3 részre vágjuk és meglocsoljuk a cseresznyelikőr és a kompótlé keverékével. Ráhelyezzük a lecsepegtetett és kimagozott cseresznyét, majd eloszlatjuk rajta a felvert Meggle cukrászhabot. Ugyanezt megismételjük minden réteggel. Ha a torta összeállt, az oldalát és a tetejét befedjük a Meggle cukrászhabbal. Ezután tetszés szerint díszítjük a tortát, használhatunk hozzá meggyet és csokoládéforgácsot. Meggle cukrászhab Ahhoz, hogy megfelelő állagú legyen a felvert. Meggle cukrászhab (használat előtt ajánlott 6°C-8°C-ra hűteni), habverővel, vagy robotgéppel közepes sebességgel 1 percig keverjük. Ezután maximális sebességgel folytatjuk addig, amíg el nem érjük a kívánt keménységet és állagot.
- Meggle Slovakia, 823 55 Bratislava, Studená 35, Szlovák Köztársaság
- Cukrozott növényi zsír alapú készítmény hab készítéséhez. Ultramagas hőmérsékleten hőkezelt.
- Meggle
- Édesített habalap
- Gyors
- Tartós
- Kiadós
- Növényi zsírral
- 500
- ml
- Ivóvíz
- Teljes mértékben hidrogénezett pálmamagolaj 25%
- Cukor 12%
- Tejfehérje
- Emulgeálószerek: E 472b, E 472e, E 322 (szójalecitin)
- Stabilizátorok: E 460, E 466
- Aroma
- Színezék: karotinok (béta-karotin)
- Zsírtartalom 25% (m/m)
- meggle@meggle.hu
- www.meggle.hu
- Meggle Hungary Kft.
- Energia: 1243 kJ / 301 kcal
- Zsír: 28 g
- amelyből telített zsírsavak: 27 g
- Szénhidrát: 12 g
- amelyből cukrok: 12 g
- Fehérje: 0,8 g
- Só: 0,10 g
- Energia (kJ): 1,243.0
- Energia (kcal): 301.0
- Zsír (g): 28.0
- ebből telített zsírsavak (g): 27.0
- Szénhidrát (g): 12.0
- ebből cukor (g): 12.0
- Fehérje (g): 0.8
- Só (g): 0.1
Értékelések
Még nincsenek értékelések.