Leírás
Allergiával kapcsolatos információk- Tej: Tartalmaz
- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Karton
- Márka: Parmalat
- Egység (specifikus): Gramm
- Karton: 84 – Kompozit: papír és karton/műanyag/alumínium
- Számszerű méret: 200
- Almárka: Chef
- Funkcionális név: Habtejszín
- Variáns: UHT
- Polcmagasság: 107
- Polcszélesség: 55
- Polcmélység: 40
- Bruttó tömeg: 208
- Magasság: 107
- Szélesség: 55
- Mélység: 40
- Felhasználási javaslat A habtejszínt, a habbá verhetőség érdekében, felhasználás előtt legalább 24 órán keresztül +8°C alatt kell tárolni. A lehűtött tejszínt jól rázza fel mielőtt kiönti a dobozból, majd habverővel habosítsa egy tálban, amíg jó kemény habbá nem alakul.
- Minőségét megőrzi (nap/hónap/év): lásd a nyomtatott szöveget a csomagolás tetején. Száraz, hűvös helyen tárolandó. Bontatlan csomagolásban nem igényel hűtést. Felbontás után hűtve tárolandó, így még 3-4 napig fogyasztható.
- Lactalis Hungária Kft. 1138 Budapest, Váci út 182. www.parmalat.hu
- A Parmalat habtejszínnel az édes ételek még különlegesebbek és ellenállhatatlanabbak lesznek. Használja desszertek, sütemények, pudingok, gyümölcslevesek elkészítéséhez, a teljesebb édes íz elérésére.
- Mini túrótorta Elkészítés: 40 perc Hozzávalók 2 főre: A piskótához: 1 db piskótalap A tejszínkrémhez: 35 g porcukor 1 tojássárgája 140 g félzsíros túró 1 db vanília rúd 1/2 db citrom reszelt héja 200 g Parmalat habtejszín 4 g lapzselatin A díszítéshez: friss gyümölcs (eper vagy ribizli) Elkészítés: 1. Először előkészítünk egy kb. 10 cm átmérőjű tortaformát, és sütőpapírral kibéleljük úgy, hogy a papír a tortaforma pereménél magasabbra érjen. 2. A piskótalapot a forma aljába tesszük. 3. A krém összetevőit – a tejszín és a lapzselatin kivételével – turmixgépbe tesszük, alaposan összeturmixoljuk. 4. A tejszínt kemény habbá verjük. 5. Ezután a túrós alapot finoman a tejszínhabhoz keverjük. 6. A lapzselatint két-három percre vízbe áztatjuk. Miután leöntöttük róla a vizet, egy edénybe tesszük, és a lehető legkisebb hőfokon folyamatosan kevergetve felolvasztjuk. Figyelem! Ne forraljuk fel a zselatint, amint feloldódott, már használható is! 7. Ezután vékony sugárban, folyamatos keverés mellett öntsük a zselatint a túrós krémhez. Ügyeljünk, hogy a zselatint jól eloszlassuk a krémben! 8. A kibélelt tortaformába öntjük az összes krémet, és elsimítjuk a tetejét. 9. Két-három órára hűtőbe tesszük a tortát. Ha kihült, feldíszítjük a friss gyümölccsel. 10. Levesszük róla a tortakarikát, majd a sütőpapírt is lehúzzuk az oldaláról. 11. A kész tortát forró, vizes késsel szeletelhetjük.
- Lactalis Hungária Kft. 1138 Budapest, Váci út 182. www.parmalat.hu
- Ultramagas hőmérsékleten hőkezelt (UHT), homogénezett habtejszín.
- 1138 Budapest, Váci út 182.
- Parmalat
- Könnyen felverhető & tartós hab
- 200
- g
- Tejszín (99,9%) min. 30% zsírtartalommal
- Sűrítőanyag: (karragén)
- Emulgeálószer (E472e)
- Zsírtartalom: min. 30m/m%
- www.parmalat.hu
- Lactalis Hungária Kft.
- Energia: 1197 kJ/290 kcal
- Zsír: 30,0 g
- amelyből telített zsírsavak: 19,3 g
- Szénhidrát: 2,9 g
- amelyből cukrok: 2,9 g
- Fehérje: 2,2 g
- Só: 0,08 g
- Energia (kJ): 1,197.0
- Energia (kcal): 290.0
- Zsír (g): 30.0
- ebből telített zsírsavak (g): 19.3
- Szénhidrát (g): 2.9
- ebből cukor (g): 2.9
- Fehérje (g): 2.2
- Só (g): 0.1
Értékelések
Még nincsenek értékelések.