Leírás
Allergiával kapcsolatos információk- Tej: Tartalmaz
- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Karton
- Márka: Parmalat
- Egység (specifikus): Gramm
- Karton: 84 – Kompozit: papír és karton/műanyag/alumínium
- Számszerű méret: 200
- Almárka: Chef
- Funkcionális név: Főzőtejszín
- Variáns: UHT
- Polcmagasság: 107
- Polcszélesség: 55
- Polcmélység: 40
- Bruttó tömeg: 208
- Magasság: 107
- Szélesség: 55
- Mélység: 40
- Ez a tejszín nem alkalmas habverésre
- Minőségét megőrzi (nap/hónap/év): lásd a nyomtatott szöveget a csomagolás tetején. Bontatlan csomagolásban nem igényel hűtést. Felbontás után hűtve tárolandó, így még 3 napig fogyasztható.
- Lactalis Hungária Kft. 1138 Budapest, Váci út 182. www.parmalat.hu
- Főzőtejszínünkkel az ételek krémesebbek, lágyabbak, még ellenállhatatlanabbak lesznek. Használja húsos vagy zöldséges ételekhez, pörköltekhez, ragukhoz és levesekhez. A Parmalat főzőtejszínnel mindennapi ételei varázslatosan finomak lesznek, mintha egy mesterszakács készítette volna!
- Svájci rakott krumpli Elkészítés: 90 perc Hozzávalók 2-3 főre: 45 dkg burgonya 200 g Parmalat főzőtejszín 10 dkg reszelt ementáli sajt 5 dkg reszelt trappista sajt 5 dkg reszelt parmezán sajt 1-2 csipet só 1 csipet őrölt fekete bors egy kevés reszelt szerecsendió 1-2 gerezd fokhagyma átnyomva 2 dkg vaj Elkészítés: 1. A burgonyát meghámozzuk, és kb. 3 mm-es szeletekre vágjuk. 2. A tejszínt időnként megkeverve felforraljuk, sózzuk, borsozzuk, beletesszük a reszelt szerecsendiót és a fokhagymát. 3. A felkarikázott burgonyát a fűszerezett tejszínbe tesszük, és 10 percig főzzük. 4. Amíg fő, kivajazunk egy jénai edényt, és a sütőt 160°C-ra előmelegítjük. 5. A tejszínes burgonya felét a kivajazott jénaiba átszedjük, megszórjuk az összekevert sajtok felével, rátesszük a tejszínes burgonya másik felét, és a maradék sajtot a tetejére hintjük, majd a fűszeres tejszínt az ételre öntjük. 6. Végül az egészet betoljuk a sütőbe, és kb. 1 óra alatt készre sütjük.
- Lactalis Hungária Kft. 1138 Budapest, Váci út 182. www.parmalat.hu
- Ultramagas hőmérsékleten hőkezelt, homogénezett főzőtejszín.
- 1138 Budapest, Váci út 182.
- Parmalat
- 200
- g
- Tejszín (98%) 20% zsírtartalommal
- Módosított keményítő (E1422)
- Emulgeálószer (E472e)
- Sűrítőanyagok (xantángumi, karragén)
- Savanyúságot szabályozó anyag (nátrium-foszfátok)
- Zsírtartalom: 20 m/m%
- www.parmalat.hu
- Lactalis Hungária Kft.
- Energia: 851 kJ/206 kcal
- Zsír: 20,0 g
- amelyből telített zsírsavak: 15,0 g
- Szénhidrát: 4,0 g
- amelyből cukrok: 3,4 g
- Fehérje: 2,5 g
- Só: 0,1 g
- Energia (kJ): 851.0
- Energia (kcal): 206.0
- Zsír (g): 20.0
- ebből telített zsírsavak (g): 15.0
- Szénhidrát (g): 4.0
- ebből cukor (g): 3.4
- Fehérje (g): 2.5
- Só (g): 0.1
Értékelések
Még nincsenek értékelések.