Leírás
Allergiával kapcsolatos információk- Glutént tartalmazó gabonafélék: Tartalmaz
- Tojás: Tartalmazhat
- Tej: Tartalmaz
- Szója: Tartalmaz
- Kén-dioxid / Szulfitok: Tartalmaz
- Búza: Tartalmaz
- Származási ország: Magyarország
- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Borítás
- Márka: Milka
- Egység (specifikus): Gramm
- Számszerű méret: 87
- Küldött terméknév: Milka Tuc alpesi tejcsokoládé sós krékerrel 87 g
- Funkcionális név: Táblás Csokoládé
- Polcmagasság: 76
- Polcszélesség: 165
- Polcmélység: 11
- Bruttó tömeg: 89
- GTIN szám: 07622201456054
- Magasság: 81
- Szélesség: 197
- Mélység: 236
- Súly: 1695
- Egység szám: 1
- Brand Owner GLN: 5941200999990
- Brand Owner Name: Mondelez Romania S.A.
- GPC: 10000045
- Referencia beviteli nyilatkozat: * Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
- Mondelez Hungária Kft. 1117 Budapest, Neumann János u. 1/E IV. Emelet
- Száraz, hűvös helyen tartandó!
- Mondelez Hungária Kft. 1117 Budapest, Neumann János u. 1/E IV. Emelet
- Alpesi Tej Felhasználásával Készült Tejcsokoládé Sós Krékerrel (15%).
- 1117 Budapest, Neumann János u. 1/E IV. Emelet
- e 87 g
- Az alpesi tej felhasználásával készült tejcsokoládéban a kakaó szárazanyag legalább 30%.
- Milka
- 87
- g
- cukor, kakaóvaj, BÚZALISZT, sovány TEJPOR, kakaómassza, TEJSAVÓPOR, TEJZSÍR, pálmaolaj, glükózszirup, ÁRPAMALÁTA kivonat, emulgeálószerek (SZÓJALECITINEK, E476), étkezési só, BÚZAKEMÉNYÍTŐ, térfogatnövelő szerek (E503, E500, E450), VAJ, aromák, teljes TEJPOR, lisztkezelőszer (nátrium-METABISZULFIT)
- 06 80 200 500
- Mondelez Hungária Kft.
- 17,4g = 2 kocka. A csomagolás 5 x 2 kockát tartalmaz.
- Energia: 2175 kJ
- Zsír: 28.00 g
- amelyből telített zsírsavak: 16.00 g
- Szénhidrát: 60.00 g
- Összes cukor: 50.00 g
- Rost: 1.90 g
- Fehérje: 6.40 g
- Sópótló: 0.69 g
- Energia (kJ): 2,175.0
- Energia (kcal): 520.0
- Zsír (g): 28.0
- ebből telített zsírsavak (g): 16.0
- Szénhidrát (g): 60.0
- ebből cukor (g): 50.0
- Élelmi rost (g): 1.9
- Fehérje (g): 6.4
- Só (g): 0.7
Értékelések
Még nincsenek értékelések.