Leírás
Allergiával kapcsolatos információk- Zeller: Tartalmazhat
- Glutént tartalmazó gabonafélék: Tartalmazhat
- Tojás: Tartalmazhat
- Csillagfürt: Tartalmazhat
- Tej: Tartalmazhat
- Mustár: Tartalmazhat
- Szezámmag: Tartalmazhat
- Szója: Tartalmazhat
- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Zacskó
- Márka: Horváth Rozi
- Egység (specifikus): Gramm
- Bruttó tömeg: 5
- Számszerű méret: 6
- Funkcionális név: Majoranna
- Variáns: Morzsolt
- Polcmagasság: 140
- Polcszélesség: 104
- Polcmélység: 10
- Magasság: 140
- Szélesség: 104
- Mélység: 10
- Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év): lásd a csomagoláson. Száraz helyen tartandó!
- Kapcsolat: info@horvathrozi.hu
- Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, illetve új, izgalmas ízeket próbálhat ki. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok! További receptek a www.horvathrozi.hu oldalon.
- Tradicionális ízeink újragondolva Paradicsomos-fetás lepény 1,5 ó Elkészítés: könnyű Költség: átlagos Hozzávalók: 250 g finomliszt, 10 g élesztő, 1,5 dl víz, 1 tk só, 3 ek olívaolaj, 100 g feta, 2 paradicsom, 1 tk Horváth Rozi majoranna. Elkészítése: Az élesztőt fél deci langyos vízben, egy csipet cukorral felfuttatjuk. Összegyúrjuk a liszttel, sóval, egy evőkanál olívaolajjal és a maradék vízzel, amíg sima, ruganyos tésztát kapunk. 1 órát hagyjuk kelni. Ezután kör alakúra nyújtjuk és egy evőkanál olívaolajjal megkent tepsire tesszük. Meglocsoljuk egyenletesen a maradék olajjal, megszórjuk a majorannával, rámorzsoljuk a sajtot, végül megszórjuk a felkockázott paradicsommal. 220 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük. Tipp: Ezt a lepényt (focaccia-t) gazdagíthatjuk olívabogyóval, aszalt paradicsommal vagy pármai sonkával is.
- Kapcsolat: info@horvathrozi.hu
- Majoranna morzsolt, szárított, aromazáró csomagolásban
- Horváth Rozi
- Alapfűszer
- 6
- g
- Kapcsolat: info@horvathrozi.hu
Értékelések
Még nincsenek értékelések.