Leírás
Allergiával kapcsolatos információk- Glutént tartalmazó gabonafélék: Tartalmazhat
- Tojás: Tartalmazhat
- Tej: Tartalmazhat
- Diófélék: Tartalmazhat
- Származási ország: Hollandia
- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Doboz
- Márka: Dr. Oetker
- Adatnyelv: Magyar
- Leírás elsődleges nyelve: Magyar
- Egység (specifikus): Gramm
- Rendszer: Szabályzat (EU) No 1169/2011
- Polcmagasság: 123
- Polcszélesség: 84
- Polcmélység: 44
- Bruttó tömeg: 85
- Számszerű méret: 70
- Magasság: 123
- Szélesség: 84
- Mélység: 44
- Származási hely (szabadon kitölthető szövegmező): Származási ország: Hollandia
- Funkcionális név: Kakaópor
- Variáns: Holland, sütéshez
- Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
- Felhasználási javaslat: Sütemények tésztáihoz, krémekhez, töltelékekhez, bevonatokhoz.
- Száraz, hűvös helyen tartandó!
- SOS Gyermekfalu Magyarország – Támogatjuk a családot
- Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információk Dr. Oetker Mesterkonyha Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER) www.oetker.hu
- A prémium minőségű, cukrozatlan Dr. Oetker Holland Kakaóport kifejezetten sütéshez javasoljuk. Magas kakaóvaj-tartalmának, intenzív vörösesbarna színének és telt ízének köszönhetően ideális minden kakaós és csokoládés sütemény készítéséhez. A sütés mellett természetesen desszertek, forró csoki, kakaós italok készítéséhez is kiválóan használható.
- Receptjavaslat: Márványos kuglóf Hozzávalók: • 4 tojás • 300 g porcukor • 100 ml napraforgóolaj • 100 ml tej • 1 tasak Dr. Oetker Sütőpor • 1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor • 300 g búzaliszt • 2 evőkanál (kb. 20-25 g) Dr. Oetker Holland Kakaópor sütéshez Előkészítés: A sütőt előmelegítjük. A kuglófformát (22 cm) jól kivajazzuk, majd liszttel hintjük. Elkészítés: A hozzávalókat kimérjük és a kakaópor kivételével mindent egy keverőtálba öntünk, majd kézi robotgéppel (habverő) magas fokozaton, legalább 4 percig keverjük. A kivajazott formában a tészta 2/3 részét egyenletesen elosztjuk, majd a maradék 1/3 részhez hozzáadjuk a 2 evőkanál kakaóport és alaposan elkeverjük. A “sárga” tészta tetejére öntjük, tetejét elsimítjuk (márványosabb hatás kedvéért a barna és a sárga tésztát egy villával is átforgathatjuk), majd megsütjük. Alsó-felső sütés: 175°C, előmelegítve Sütési idő: kb. 45-50 perc A sütési idő elteltével a kuglófot a sütőből kivesszük és 10 percig a formában hagyjuk hűlni, majd sütőrácsra fordítjuk. Ha teljesen kihűlt, cukorral meghintve tálaljuk.
- Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
- Holland kakaópor sütéshez
- 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
- Dr. Oetker
- 20-22% kakaóvaj-tartalommal
- Prémium minőség
- 70
- g
- Kakaópor
- 20-22% kakaóvaj-tartalom
- 06-80-638-537 (OET-KER)
- www.oetker.hu
- Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
- Energia:: 1517 kJ
- Zsír:: 21 g
- amelyből telített zsírsavak:: 13 g
- Szénhidrát:: 8,9 g
- amelyől cukrok:: 0,6 g
- Fehérje:: 20 g
- Só:: 0,08 g
- Energia (kJ): 1,517.0
- Energia (kcal): 366.0
- Zsír (g): 21.0
- ebből telített zsírsavak (g): 13.0
- Szénhidrát (g): 8.9
- ebből cukor (g): 0.6
- Fehérje (g): 20.0
- Só (g): 0.1
Értékelések
Még nincsenek értékelések.