Leírás
Tárolási típus- Típus: Szobahőmérsékletű
- Típus: Tasak
- Márka: Horváth Rozi
- Egység (specifikus): Gramm
- Számszerű méret: 13
- Funkcionális név: Szerecsendió
- Variáns: Őrölt
- Polcmagasság: 140
- Polcszélesség: 104
- Polcmélység: 10
- Bruttó tömeg: 15
- Magasság: 140
- Szélesség: 104
- Mélység: 10
- Aromazáró csomagolásban
- Száraz, fénytől védett helyen tartandó!
- Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6. www.horvathrozi.hu info@horvathrozi.hu
- Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
- Tradicionális ízeink újragondolva Besameles karfiol 1 ó Elkészítés: könnyű Költség: olcsó Hozzávalók: 1 kg karfiol, 1 l tej, 15 dkg vaj, 5 dkg liszt, 1 kk Horváth Rozi szerecsendió, 20 dkg bacon, só, bors, 15 dkg reszelt sajt. Elkészítése: A karfiolt rózsáira bontjuk, majd egy percig sós forró vízben főzzük, ezután leszűrjük. A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Elkészítjük a besamel mártást: a vajat egy forralóban felhevítjük, fakanállal belekeverjük a lisztet, majd mikor csomómentes, hozzáadjuk a tejet. Sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval ízesítjük és folyamatos keverés mellett sűrűre főzzük. A bacont felkockázzuk, majd forró serpenyőben megpirítjuk. A karfiolokat egy hőálló tálba rétegezzük a baconnel, leöntjük a besamelmártással, majd egyenletesen megszórjuk a reszelt sajttal. Az előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük. Tipp: Készíthetjük brokkolival, pagodakarfiollal vegyesen, a mártást pedig ízesíthetjük friss zöldfűszerekkel, például petrezselyemmel.
- Kotányi Hungária Kft. 2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
- Szerecsendió őrölt, szárított
- 2045 Törökbálint, Tópark utca 6.
- Horváth Rozi
- Különlegesség
- 13
- g
- info@horvathrozi.hu
- www.horvathrozi.hu
- Kotányi Hungária Kft.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.