Leírás
Szardínia sós lében – alacsony zsírtartalommal és 100 grammonként 21,7 g fehérjével büszkélkedhet
A Szardínia sós lében összesen 21,7 g kiváló minőségű fehérjét juttat a szervezetbe 100 grammonként, ami hozzájárul az izomtömeg fenntartásához és növekedéséhez. Továbbá, ez az adag csak 2,2 g zsírt tartalmaz, beleértve az omega-3 zsírsavakat, amelyek úgynevezett egészséges zsírok. Ez a hal nagyon népszerű a sportolók és azok körében, akik fogyni próbálnak.
Az általános ajánlások alapján hetente 2-3 adag halat kell fogyasztani. A hal esszenciális omega 3-zsírsavakat és a szervezet számára más kulcsfontosságú tápanyagokat tartalmaz. A rendszeres halfogyasztás, mint például a fent említett szardínia, sok szempontból előnyös. Ezért azoknak az embereknek, akik kiegyensúlyozott étrendre törekszenek, tanácsos rendszeresen feltenni a menüre.
A termék praktikus csomagolásban kapható, így utazáskor magaddal viheted, hogy mindig legyen kéznél egy gyors fehérjeforrás. A szardíniának remek az íze ropogós kenyérfélékben, vagy készíthetsz belőle finom ragut is. Emellett tökéletesen kiegészít tésztaételeket, salátákat vagy halpogácsákat. Marokkó partjairól származik, ahol a szardíniavadászatnak nagy hagyománya van.
A Szardínia sós lében előnyei
- minőségi fehérjeforrás
- 100 g 21,7 g fehérjét és 2,2 g zsírt tartalmaz
- praktikus csomagolásban kapható
- Marokkó partjairól származik
- száraz tömeg 90 g
- ideális étel utazáshoz
- perfectly complement spreads, salads or fish cakes
Összetétel
Szardínia (Sardina pilchardus) 72% víz, 27% só.
Tápérték táblázat
Tápértékek 100 g ** *RBÉ
Energiatartalom 462 kJ/ 109 kcal 5,5 %
Zsír 2,2 g 3,1 %
ebből telített zsírok 0,9 g 4,5 %
Szénhidrát 0,7 g 0,3 %
ebből cukor 0,1 g 0,1 %
Fehérje 21,7 g 43,4 %
Só 0,64 g 10,7 %
* Az átlagos felnőtt referencia beviteli értéke (8400 kJ/2000 kcal)
** Száraz tömeg
|en
Értékelések
Még nincsenek értékelések.