Leírás
Tészta imádóknak kötelező! Isteni finom, és nagyon gyorsan elkészíthető.
Hozzávalók:
• 17dkg csiperkegomba
• 25dkg zöldborsó
• 2 dl főzőtejszín
• só ízlés szerint
• bors ízlés szerint
• 4 ek olaj
• 40 dkg spagetti tészta
Elkészítés:
Az olajat felforrósítjuk, és kissé megpirítjuk rajta a megtisztított és felszeletelt gombát, 15-20 percig pároljuk. Majd beleöntjük a borsót, és további 5-10 percig pároljuk. Felöntjük a tejszínnel, ha szükséges megsózzuk, megborsozzuk, és kis lángon sűrűre főzzük a ragut.
A spagettit a csomagoláson található előírás szerint forró, sós vízben kifőzzük, leszűrjük, majd összekeverjük a tejszínes raguval.
Érdemes kipróbálni!
Jó étvágyat hozzá!
Értékelések
Még nincsenek értékelések.